E-Ticaret Zirvesi ve Girişimcilik Paneli

Panel / Girişimcilik

11 Kasım 2014, Salı

13:00 - 16:00

Ücretsiz

5325255070

baskan@manec.org

Facebook

Etkinlik Web Sayfası

Etkinlik Detayları

Kulübümüzün düzenlediği, ‘E-Ticaret ve Girişimcilik Paneli’, internet konusunda yeni iş fikri olan henüz şirketini kurmamış, iş fikrini gerçekleştirmek için şirketini kurmak üzere olan, sermaye, yönetim, pazarlama ve diğer desteğe ihtiyacı olan, öğrenci, girişimci ve girişimci adaylarının katıldığı bir organizasyondur.

Panelde, Türkiye’deki başarılı şirket kurucuları davet edilerek, katılımcılara teorik bilgilendirmenin yanı sıra pratik uygulamalar ve tecrübelerin anlatılması sağlanacaktır.

Panel, Türkiye’de e-ticaret girişimcilerinin destekleyerek pazara yeni ürün ve servislerin sunulmasına imkan sağlamayı hedeflemekte ve bu sayede ülkemizin yenilik ve teknoloji alanında gelişimini desteklemeyi amaçlamaktadır.
Zorlu girişimcilik yolunda, girişimcilerin hayallerini ve fikirlerini hayata geçirme noktasında ihtiyaç duyulan birçok alanda bilginin paylaşıldığı, moderatör ve 3 farklı firma yer alacaktır.

Panel 11 Kasım 2014 tarihinde, Fatih Üniversitesi Farabi Konferans salonunda, saat 13.00’da gerçekleştirilecektir.

Programda çekiliş sonucu hediyeler verilecektir.

-

Değerli üyelerimiz ve takipçilerimiz,
Günümüzde hızlı bir şekilde büyüyen ve pazarda ciddi bir pay sahibi olmaya başlayan firmalarla E-Ticaret ve Girişimcilik hakkında tüm konuların ele alınıp detaylı anlatımın yapılacağı bir panel organize edeceğiz.
Ara sınav takviminden yola çıkarak siz katılımcı arkadaşları zor durumda bırakmamak için tarihi 11 Kasım 2014 saat 13.00 olarak netleştirmiş bulunmaktayız. 
Panele ait konuşmacılar, panel yeri ve saati ile ilgili bilgiler şu şekildedir:

Konuşmacılar:
1- Lokman Ökten—ETohum Operasyon ve Finans Müdürü
2- Sami Güzel – Modanisa.com Genel Müdür
3- Timur Tandoğar – Evidea.com CEO – CoFounder
4- Mustafa Acet – Indirdik.com CEO – CoFounder
Yeri ve saati: 
Farabi Konferans Salonunda Saat: 13.00 
Ayrıca, E-Ticaret ve Girişimcilik ile ilgili kişisel projesi olan kişiler projelerini rahatlıkla panel konuşmacılarına aktarabilir, soru-cevap yapabilirler.
Faydalı bir panel olacağına inanıyor ve herkesin katılımlarını bekliyoruz.

Programda çekiliş sonucu hediyeler verilecektir.

Bu etkinliğin süresi geçmiş
Etkinlik Konuları