Durgun Dönemlerde Etkileşimli Pazarlama ve Viral Yayılma Zirvesi

Etkinlik Detayları

İş Dünyasının Önde Gelen Ceo ları Pazarlama Zirvesi İçin Buluşuyor...

25 Mart 2017 - Cumartesi - DoubleTree By Hilton Moda

 

Sunum :

Cemal TANYEL (CEO - Beşler Mağazacılık ve Gıda Yatırımları A.Ş.)
Raşit Emir SÜER ( CEO - Paket Taxi Gida Lojistik A.Ş )
Dr. Şükü ASLANYÜREK ( CEO - Retail Vision A.Ş )
Ömer Nasuhi ÖZTÜRK ( CEO - Çankaya group A.Ş )
Ömer EKİNCİ ( CEO - Desnet Teknoloji A.Ş )

 

 İçerik : 

“Durgun Dönemlerde Etkileşimli Pazarlama ve Viral Yayılma Yöntemleri” Konulu Zirvede, Sektor Liderleri olan, bu alanda ülkemize ve dünya pazarına yön veren dev şirketleri yöneten üst düzey yöneticileri yani Ceo’lardan oluşan konuşmacılarımızdan Etkileşimli Pazarlama ve Viral Yayılma Yöntemleri ile ilgili önemli taktikler ve bilgiler edineceğiniz. 

“Durgun Dönemlerde Etkileşimli Pazarlama ve Viral Yayılma Zirvesi” başlığıyla düzenlenen konferansta içeriğin pazarlamadaki gücü konunun uzmanları hatta ve hatta beyinleri tarafından birinci ağızdan tartışılacak.
Cemal TANYEL ( CEO - Beşler Mağazacılık ve Gıda Yatırımları A.Ş. ), Raşit Emir SÜER ( CEO - Paket Taxi Gida Lojistik A.Ş ), Dr. Şükü ASLANYÜREK ( CEO - Retail Vision A.Ş ), Ömer Nasuhi ÖZTÜRK ( CEO - Çankaya group A.Ş ), Ömer EKİNCİ ( CEO - Desnet Teknoloji A.Ş ) gibi önemli isimlerin konuşmacı olarak katılacağı konferans, başlığı ve temasıyla son dönemin en popüler içerikle 2017 yılı içerisinde pazarlama zirvelerinin en etkili aktivitelerinden biri olacaktır.

Durgun dönemlerde etkileşimli pazarlama stratejileri, klasik pazarlama, viral yayılma yöntemleri pazarlamanın gelecek vizyonuna önemli şirketlerin yaklaşımları, farklı alanlarda digital pazarlamanın uygulamaları ile ilgili bilgiler sunulacaktır.  

satış, pazarlama, ticari yöntemlere uygulanması ve viral yayılma yöntemleri ile ilgili önemli şirketlerin klasik pazarlama, pazarlama ve viral yayılma yöntemlerinin stratejilerini ve gelecekte pazarlama konsunda bizleri neler beklediğini öğrenme fırsatına sahip olacağız...

Digital pazarlamanın hukuksal boyutu, satış, pazarlama, ticari yöntemlere uygulanması ve viral yayılma yöntemleri ile ilgili önemli şirketlerin klasik pazarlama, dijital pazarlama ve viral yayılma yöntemlerinin stratejilerini ve gelecekte digital pazarlama konsunda bizleri neler beklediğini öğrenme fırsatına sahip olacağız... 

Bu etkinliğin süresi geçmiş
DoubleTree By Hilton Moda
İstanbul / Kadıköy / MODA
Etkinlik Konuları