Dimitri Vegas & Like Mike Antalya Konseri

Konser / Diğer

2 Eylül 2016, Cuma

22:00 - 23:45

Ücretli

Etkinlik Detayları

DJ Mag tarafından 2015 senesinin  1 numarası seçilen Dimitri Vegas & Like Mike, muhteşem sahne şovları ve müzikleri ile 2 Eylül'de Expo 2016 Antalya'da sahne alacak.

Yunan asıllı Belcikalı DJ ve müzik prodüktörü Dimitri Thivaios and Michael Thivaios kardeşler bilinen isimleri ile Dimitri Vegas & Like Mike. Son 3 yılda başta Avrupa olmak üzere Asya, Avustralya, Amerika da tozu dumana katan ikili, Antalya Expo’da performans için vermek için ülkemize geliyor. 

Geçtiğimiz yaz Amnesia İbiza’da ki ‘House of Madness’ partilerinde Diplo, Steve Angelo, Fat Boy Slim, Yves V gibi isimleri konuk ederek İbiza’da hafızalardan silinmeyecek performanslara imza atan ikili 2016 yılında ise Armin Van Buuren , Steve Aoki ve Nicky Romero gibi isimleri konuk etmeye hazırlanıyor.

Tomorrowland’in resident DJ olarak performans vermeye başlayan ikili kısa sürede  Mysteryland, EDC Las Vegas, EDC UK, Ultra Music Festival ve Creamfields ana sahnelerinde kendilerine yer açıp, hafızalardan silinmeyecek performanslara imza attılar.

Muhteşem showlarıyla Antalya Expo’ya damga vurmaya hazırlanan Dimitri Vegas & Like Mike için şimdiden yerinizi ayırtın.

Bu etkinliğin süresi geçmiş
Antalya Fuar Merkezi
Antalya / Aksu
Pınarlı Beldesi

A PHP Error was encountered

Severity: Core Warning

Message: Module 'mongodb' already loaded

Filename: Unknown

Line Number: 0

Backtrace: