Denizli E-İhracat Konferansı 2019

Etkinlik Detayları

2019 yılını Anadolu’ya açılım yılı olarak gören World E-Commerce Forum, Denizli’de ikincisini düzenleyeceği E-İhracat Konferanslarına bir yenisini daha eklemeye geliyor!

Worldef, Anadolu’da düzenlediği E-İhracat Konferansları ile yerel ve geleneksel üreticiler için Türkiye sınırlarının dışında e-ihracat farkındalığı oluşturmayı ve bu büyük fırsatların keşfedilmesini amaçlıyor.

Dijitalleşen dünya ile birlikte, milyonlarca tüketici, kendi ülkesi dışında bir ülkeden online alışveriş yapıyor. Türkiye'de üretilen kaliteli ve-veya uygun fiyatlı ürünler, binlerce kilometre ötelere ulaştırılmak için bekliyor. Worldef, Denizli gibi üretim gücü yüksek illeri de E-İhracat konusunda bilinçlendirerek Türkiye’yi bölgesel bir e-ticaret merkezi yapma vizyonuna katkılar sağlamayı hedefliyor.

Bu büyük hedef ile Denizli İhracatçılar Birliği (DENİB) ve Denizli Sanayi Odası (DSO) ile birlikte tam gün düzenleyeceğimiz konferansımız, 15 Ekim Salı Günü Denizli, Merkezefendi Belediyesi Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek. 

Hemen Kaydolmak için TIKLAYIN: http://bit.ly/2lku0ve

Bu etkinliğin süresi geçmiş
Merkezefendi Belediyesi Kültür Merkezi
Denizli / Merkez
Merkez Efendi, 20100 Merkezefendi/Denizli

A PHP Error was encountered

Severity: Core Warning

Message: Module 'mongodb' already loaded

Filename: Unknown

Line Number: 0

Backtrace: