Değişim Uzmanlığı Eğitim Programı

Eğitim / Kişisel Gelişim

11 Mart 2019, Pazartesi - 18 Mart 2019, Pazartesi

15:00 - 17:00

Ücretli

0533 258 77 72

info@dunyadegisimakademisi.com

Facebook

Etkinlik Detayları

DEĞİŞİM UZMANLIĞI PROGRAMI 11-18 Mart 2019

Dünya Değişim Akademisi bir ilki gerçekleştirdi; Değişim Uzmanlığı belgesi verilmeye başlandı...

Değişim Uzmanı olarak yeni bir meslek sahibi olabilirsiniz...

Yeni Yüzyıl Üniversitesi ve Dünya Değişim Akademisi işbirliği ile Değişim Uzmanlığı eğitim programları başlatıldı. 

Değişim Uzmanlığı, değişim programları üzerinde uzmanlaşmak demektir. 

Program 11-18 Mart 2019 tarihleri arasında Dünya Değişim Akademisi Şişli Merkezi'nde yapılacaktır.

Katılım ve bilgi için 0533 258 7772 nolu telefonu arayabilirsiniz veya info@dunyadegisimakademisi.com adresine email atabilirsiniz. 

Değişim Programları hakkında daha fazla bilgiyi www.dunyadegisimakademisi.com adresinden edinebilirsiniz.

Değişim Sanatı

Değişim Sanatı, insanın içindeki bu hazineyi keşfetmesi ve hayata geçirmesi için sunulan teorik ve pratik çalışmalar bütünüdür.

Değişim bir sanattır, çünkü bireyin kendi doğasından gelir, doğaldır. 

Değişim Sanatı Nedir?
 
Her birey içinde taşıdığı kendine has yetenekler hazinesi ile doğar. Fakat çok az insan bu hazineyi keşfeder ve hayata geçirir. Çoğunluk ise günümüz yaşam dinamiği içinde bu hazineyi keşfedemediği ve hatta fakına bile varmadığı bir yaşam sürdürür.
 
İnsan, bu hayata yeni geldiğinde yani bebekken kendi öz doğasına en yakın haldedir. Öznelliği bozulmamıştır, bütün dünyayı içine sığdırabilecek bir açıklığa ve masumiyete sahiptir. Korkusuz ve kaygısızdır, herkese sevgisini hesapsızca vermeye hazırdır. Bebek çocukluk çağına geldiğinde merak içinde yeni oyunlar keşfeder ve hayatın her anına yaşanacak tek anmış gibi sıkıca sarılır.
 
Fakat yaşamın dinamikleri çocuğun bu öznelliğini bozar; onu korkular, kaygılar, hırslar, beklentiler, hayal kırklıkları içine hapseden yargı ve inanç kalıpları ile doldurur.
 
Değişim Uzmanı kimdir?
 
Uyguladığı pratik tekniklerle bireyin özdeki doğal kişiliği üzerine sonradan eklenmiş,  dayatılmış, öğretilmiş inanç ve kalıpları aşmasını sağlar. 
 
Değişim Uzmanı, bireylere kendi öz doğalarına dönüş yolunda Değişim Sanatı programları ile yol gösteren, ilham olan, desteğini esirgemeyen profesyonellerdir.
 
Kişisel değişim programlarının temel dayanağı kişinin uzaklaştığı orijinalliğine yani öznelliğine yeniden ulaşması için gerekli teorik ve pratik bilgi ve donanımı sağlamaktır. Bireyin kendi ile ilgili sorular sorması ve daha iyi bir hayat yolu araması kişisel değişim için bir başlangıçtır.
 
İnsan ne yaparsa yapsın değişime direnemez, doğduğu andan ölüme kadar sürekli bir değişim dinamiği içindedir, çünkü değişim evrensel bir kanundur. İnsan kaçamadığı değişimi ya yönetecek ve yönlendirecek ya da değişim insanı sürekli bir yerden başka yere sürükleyecektir.
 
İşte Değişim Sanatı bireye değişimi yönetmeyi ve yönlendirmeyi öğretir, Değişim Uzmanı ise bu konuda bireye rehberlik eder.
 
Bir Değişim Uzmanı olmak bu açıdan çok önemlidir ve kritik bir yere sahiptir. Yaşamın değişim dinamiğine liderlik eden, yönlendiren ve yöneten Değişim Uzmanları sayesinde bu dünya barış ve sevginin beşiği olacaktır. 
 
Değişim Sanatı sayesinde bireyde yargısız bir farkındalık gelişir, taraf tutmadan, yaşamı ve insanları bölmeden, kendini ve yaşamı bütünlük içinde tutarak yaşamayı öğrenir.
 
Değişim Sanatı sayesinde birey aşması gereken tüm engelleri aşar, yaşama yeni bakış açıları geliştirir, yaşamı yeniden yorumlamayı ve doyasıya yaşamayı keşfeder, sonuç olarak yeni bir insan olur.
 
Değişim Sanatı sayesinde ortaya çıkan yeni insan, olumsuz düşüncelerden, olumsuz yargı ve inanç kalıplarından özgür, öz disipline sahip, çalışkan, özgüvenli, yaratıcı, içsel gücünü doğru yönlendirebilen, ifade ve iletişim yeteneği gelişmiş, anlayış ve hoşgörü sahibi, stresi ve zamanı yönetebilen kişidir.
 
Değişim Sanatı Programları Nelerdir ve İnsana Ne Katar?
 
Değişim Uzmanları liderliğinde uygulanan Değişim Sanatı programları ile kendi öz doğasını keşfeden ve potansiyellerini harekete geçiren birey için yaşam sonsuz olanaklar sunan bir maceraya dönüşecektir. İnsan coşku ve heyecan ile yaşama sarılacak ve geride kalan tek bir an için bile pişmanlık ya da kayıp duygusu yaşamayacaktır.
 
Aşk, Sağlıklı Cinsellik, Ebeveyn Olma, Affetme gibi konularda uygulanan Değişim Sanatı programları insana hep özlediği ve aradığı aşk ve aile hayatını sunacaktır.
 
Korkuları Aşma, Kıskançlıktan Özgürleşme, Öfkeden Özgürleşme, Nefretten Özgürleşme gibi Değişim Sanatı programları ise bireyin, baskıladığı ve bu nedenle içinde biriken, böylece negatif düşünce ve davranış kalıplarına neden olan olumsuz enerjileri atmasını ve daha hafif ve mutlu bir hayat sürmesini sağlayacaktır.
 
Sezgili Olma, Tekamül, Anda Kalma, Farkındalık, Kendini Bilme gibi Değişim Sanatı programları sayesinde ise birey görünenin arkasında gizli olanı fark edip keşfedecek ve aslında görünen ile gizli olanın derinde bütün teşkil ettiğini, bölünmenin sadece yüzeyde olduğunu anlayacaktır.
 
Liderlik, Motivasyon, Organizasyon ve strateji Geliştirme, Zaman Yönetimi gibi pek çok konuda oluşturulan Değişim Sanatı programları iş ve kariyer yaşamında bireyi olmak istediği yere taşıyacaktır. Kişi, bireysel ya da grup halinde elde edilen kazanımların aslında tüm insanlığa ait olduğunu anlayacak ve bundan keyif alacaktır.
 
Başarı, Özgüven, Cesaret, Güç, Sorumluluk, Özgürlük gibi kavramlar üzerine oluşturulan Değişim Sanatı programları bireyin, elde ettiklerinin daha sorumlu olması için kendisine verildiğini anlamasını sağlayacaktır.
 
Ve daha pek çok Değişim Sanatı programı, Değişim Uzmanları rehberliğinde bireye aradığı hayat yolunu bulması ve bu yolda güven ve kararlılıkla yürümesi için gerekli olan değişimi yaşatarak, eski kabuğundan sıyrılıp yepyeni bir insan olması için rehber olacaktır.
 

 

 

Bu etkinliğin süresi geçmiş
Dünya Değişim Akademisi Şişli
İstanbul / Şişli
GULBAHAR MAH. HARMANYOLU UST SK. NO. 8/A SISLI