Cosmetics & Home Care İngredients 2015

Fuar / Diğer

12 Kasım 2015, Perşembe - 14 Kasım 2015, Cumartesi

09:00 - 18:00

Ücretsiz

Etkinlik Web Sayfası

Etkinlik Detayları

Kimyanın en önemli alt sektörlerinden biri olan Kozmetik, Kişisel ve Ev Bakım Ürünleri sektörü her geçen yıl daha da büyüyerek Türk Ekonomisi’ne katkı sağlamaya devam etmektedir.

İKMİB (İstanbul Kimyevi Maddeler ve Mamüleri İhracatçıları Birliği) rakamlarına göre her yıl ortalama %10 büyüyen Kozmetik, Kişisel ve Ev Bakım Ürünleri Sektörü 2014 yılında 3 milyar dolarlık bir Pazar büyüklüğüne ulaşmıştır.

6. Uluslararası Kimya Sanayi Grup Fuarı Turkchem Chem Show Eurasia bünyesinde gerçekleştirilen Cosmetics & Home Care Ingredients Özel Bölümü 8 ülkeden 39 firmanın direk katılımı ile gerçekleşti. Fuarı 3 gün boyunca 24 farklı ülkeden 186’sı yabancı olmak üzere 1317 sektör profesyoneli ziyaret etti. Konusunda ihtisaslaşmış ziyaretçilerin büyük ilgisini çeken etkinlik, yerli ve yabancı firmaların verimli iş bağlantıları kurmasına ve sektörün gelişmesine olanak sağladı. Cosmetics & Home Care Ingredients 2014 Özel bölümünde yer alan "Live Cosmetics & Home Care” isimli Nihai Kozmetik, Kişisel ve Ev Bakım Ürünleri Sergisi ziyaretçilerin büyük ilgisini çekti.

İlk kez 2014 yılında Uluslararası Kimya Sanayi Grup Fuarı Turkchem Chem Show Eurasia bünyesinde Özel Bölüm olarak organize edilmiş olan Cosmetics & Home Care Ingredients 2014, sektörün yoğun ilgisi doğrultusunda 2015 yılında ülkemizde gelişmekte olan Kozmetik, Kişisel ve Ev Bakım Ürünleri Sektörlerinin hammadde ve teknoloji kaynaklarının artmasına vesile olmak, yeni ürün yaratmak için kullanılan yeşil kimyasalların ve yeşil teknolojilerin sektöre doğrudan tanıtımını sağlamak amacı ile 12-14 Kasım 2015 tarihleri arasında tek başına düzenlenecektir.

Bu etkinliğin süresi geçmiş
İstanbul Fuar Merkezi
İstanbul / Bakırköy / YEŞİLKÖY
Atatürk Havalimanı Karşısı
Etkinlik Konuları

A PHP Error was encountered

Severity: Core Warning

Message: Module 'mongodb' already loaded

Filename: Unknown

Line Number: 0

Backtrace: