CMO Eğitim Programı

Eğitim / Yönetim

4 Kasım 2017, Cumartesi - 10 Aralık 2017, Pazar

09:30 - 18:30

Ücretli

0 (212) 273 15 05

ayselyapar@bm-institute.com

Etkinlik Web Sayfası

Etkinlik Detayları

Gelecek Nesil CMO | Stratejik Pazarlama Yönetimi Sertifika Programı

Strategic Marketing Management Certificate Program

Stratejik Pazarlama Yönetimi eğitim programının amacı, pazarlama alanında deneyim sahibi ve bu alanda kariyerini geliştirmeyi hedefleyen iş dünyası profesyonellerini, En Üst Seviye Pazarlama Yöneticisi (CMO - Chief Marketing Officer) rolüne hazırlamak, güncel dünya trendlerine hakim ve güçlü liderlik özelliklerine sahip CMO’lar yetiştirmektir.

Bir CMO’nun sahip olması gereken yetkinlik ve teknik özelliklerin kapsama alındığı, toplam 10 gün sürecek olan bu sertifika programında katılımcılar, Türkiye’nin pazarlama iletişimi ve marka yönetimi alanında en önemli eğitmenleriyle çalışacaklar. Aynı zamanda sektörün önde gelen kurumlarının deneyimli pazarlama yöneticileri ile koçluk ve deneyim aktarım seansları sayesinde tanışma fırsatı yakalayacaklar.

Katılımcı Profili

Toplam 10 Gün sürecek olan eğitim programı şirketlerin pazarlama, marka yönetimi, halka ilişkiler, iletişim vb. bölümlerinde en az 5 yıl deneyim sahibi ve kurumlarında bu alanlarda orta – üst düzey yönetici koltuklarında çalışan veya bu koltuklar için yönetici adayı olarak gösterilen iş dünyası profesyonellerini geliştirmeye yönelik bir programdır.

Programa en az üniversite mezunu ve ilgili bir alanda en az 5 yıl ve üzeri iş tecrübesine sahip iş dünyası profesyonelleri kabul edilecektir. 

Belgelendirme

Programa %70 devam koşulunu sağlayan ve eğitim sonunda yapılacak sınavdan başarılı olan katılımcılar Marmara Üniversitesi tarafından resmi Stratejik Pazarlama Yönetimi Sertifikasına hak kazanacaklardır. 

Bu etkinliğin süresi geçmiş
Balmumcu Point Hotel
İstanbul / Şişli
Esentepe Mahallesi, Yıldız Posta Cd. Point Hotel Barbaros No:29, 34394 Şişli/İstanbul
Etkinlik Konuları