Cats

Konser / Diğer

23 Ocak 2014, Perşembe

20:30 - 22:30

Ücretli

Etkinlik Detayları

983 Tony Ödülleri En İyi Müzikal

T.S. Eliot'un Old Possum's Book of Practical Cats adlı eserine ve Andrew Lloyd Webber'in rekorlar kıran uyarlamasına dayanan, Broadway'in en uzun soluklu müzikallerinden biri olan CATS, bugüne kadar üç yüzden fazla şehirde, 50 milyondan fazla kişi tarafından izlenen gerçek bir fenomendir.

Müzikalin öyküsü kediler arasında geçse de aslında yaşamın ta kendisidir.

Grizabella, kendisinin de bir parçası olduğu Jellicle Kedileri'ni, dünyayı tanımak için terk eder ama dünya ona hiç iyi davranmaz. Örselenmiş, yıpranmış ve gururu kırılmış olarak Jellice Kedileri'ne geri döner. Ancak kabullenilmez ve dışlanır. Acaba Grizabella özlediği o eski günlerini tekrar yakalayabilecek midir?

Müziğin, dansın, şiirin, hayallerin, tiyatronun ve aşkın mükemmel uyumunu içinde taşıyan Cats, en iyi müzikal ve en iyi yönetmen dalları dahil olmak üzere Broadway'de 7 kez Tony Ödülü'nü kazandı. Olivier Award en iyi müzikal ödülü ve en iyi orijinal kadro kategorisinde Grammy ödülü bulunan Cats; muhteşem set tasarımı, olağanüstü kostümleri ve mükemmel koreografisiyle büyüleyici bir müzikal.

En son 2008 yılında İngiltere çapında çok başarılı bir turne yaparak kapalı gişe oynamış olan CATS, yoğun istek üzerine bu yıl yeniden turneye başlayacak ve ne mutlu ki dünyanın en ünlü kedileri İstanbul'a da uğrayacak.

Bu etkinliğin süresi geçmiş
Zorlu Center PSM Ana Tiyatro
İstanbul / Beşiktaş
Barbaros Blv.