Büyük Sıçrama Boğaziçi Üniversitesi

Konferans / Elektrik-Elektronik

1 Aralık 2015, Salı

14:30 - 17:30

Ücretsiz

05315814052

mehmetberktakim@buecieee.com

Facebook

Etkinlik Detayları

 

2010 yılından bu yana inovasyon, Ar-Ge, girişimcilik ve katma değerli üretim gibi kavramlar Türkiye'de yoğun bir şekilde tartışılır oldu. Bu kavramlarla ilgili düzenlenen etkinliklerde eğitimler verildi, sunumlar yapıldı, başarı örnekleri dile getirilerek katılımcılar yüreklendirildi. Bunun yanı sıra inovatif düşüncenin ekonomik değere dönüşebilmesi için kurulan kuluçka merkezleri ve melek yatırımcı grupları ülkemizde faaliyet göstermeye başladılar.

Gelişmiş bir ekonomi olmaya yönelik atılan bu adımlar kapsamında, BÜYÜK SIÇRAMA organizasyonu olarak hazırladığımız etkinlikle ülkemizde yaşanan bu motivasyon iklimine katkıda bulunmaya hazırız.

Geçtiğimiz yıl İstanbul, Ankara, İzmir, Denizli, Adana ve Trabzon’da 12 üniversitede yapılan Büyük Sıçrama üniversite etkinliklerinde 2500’ün üzerinde öğrenciye belgesel tanıtımı yapıldı, panellerde belgeselde yer alan duayenler, akademisyenler ve öğrenciler buluştu.

 

Şimdi sıra Boğaziçi Üniversitesi’nin ev sahipliğinde yapılacak olan sezonun ilk etkinliğinde!  1 Aralık 2015 günü, Uçaksavar Kampüsü’nde saat 14:30’da başlayacak olan etkinlikte ilk olarak Osmanlı-Cumhuriyet ekseninde 1980'e kadar olan süreçte elektronik sanayimizin kuruluş aşamasına kadar Türkiye'de yaşanan sektörel gelişmeleri ele aldığımız belgeselimizin 1.bölümünün gösterimi gerçekleşecek. Ardından Sunay Akın, 'Gelişmiş Bir Ülke Olma Yolunda Oyuncak Endüstrisinin Rolü’ temalı bir sunum gerçekleştirecek.  IEEE Öğrenci Kulübü organizasyonu ile gerçekleştirilen bu etkinliğe siz değerli basın mensuplarımızı da aramızda görmekten mutluluk duyacağız.

 

Yer     : Boğaziçi Üniversitesi, Uçaksavar Kampüsü

Tarih  : 01.12.2015

Saat   : 14.30

Bu etkinliğin süresi geçmiş
Boğaziçi Üniversitesi Ayhan Şahenk Salonu
İstanbul / Beşiktaş / BEBEK
Hisar Üstü Nispetiye Cad.
Etkinlik Konuları