Blok Temel Pastacılık Kursu (Haftaiçi)

Eğitim / Diğer

11 Ocak 2016, Pazartesi

15:00 - 18:00

Ücretli

Etkinlik Detayları

Bu kursumuzda zengin içerikli bir program uygulanmakta, dolgu kremaları ve sunumu tamamlayan dekorlar da öğretilmektedir.

 


  • Dönem: BLOK PROGRAM.

  • Başlangıç Tarihi: 11.01.2016

  • Süre: 4 Gün

  • Eğitim Günleri: PAZARTESİ - SALI - PERŞEMBE - CUMA

  • Eğitim Saatleri: 15:00-18:00

  • Kursiyer Sayısı: Max 10 Kişi


  •  

Bu kursumuzda zengin içerikli bir program uygulanmakta, dolgu kremaları ve sunumu tamamlayan dekorlar da öğretilmektedir.

Ispanaklı Quish (kiş), Meyveli Tartölet, Brownie, MAYALI poğaça, Açma, Cheesecake, Havuçlu Kek, Pandispanya yapımı, Pastacı kreması (Krempatiseri) Yaşpasta çeşitleri (Çikolatalı-meyveli, krokanlı), Rulo Pasta; Ekler-Profiterol; Kremşanti Ile Sıvama süsleme Teknikleri, A.Ş..

Bu kursumuzda zengin içerikli Bir Program uygulanmakta, dolgu kremaları ziyaretinde Sunumu tamamlayan dekorlar da öğretilmektedir. Butik tarzda cafe pastane çeşitlerini kapsar. Pişirdiklerinizi sevdiklerinizle Paylaşın.

Kursta KULLANILAN Tüm Malzeme tarafımızdan sağlanmaktadır. Bu kursta uygulamasını yaparak öğreneceğiniz Teknikler Pastacılık KONUSUNDA ihtiyaciniz Olan Temel Bilgileri almanizi Sağlar. Basitten zora (temelden ileriye) Doğru giden Bir programdır.

Bu etkinliğin süresi geçmiş
Chefsİstanbul
İstanbul / Beyoğlu
Etkinlik Konuları