Bilinçaltı temizleme ve geçmişi silme Semineri

Seminer / Kişisel Gelişim

19 Mart 2017, Pazar

10:00 - 17:00

Ücretli

+ 90 533/ 0262643

Facebook

Katılım Formu

Etkinlik Web Sayfası

Etkinlik Detayları

www.mayil.de/programlar/905-2

Artık olumsuz bilinçaltı kayıtlarımızı temizleme ve yerlerine olumlu duyguları koyma vakti geldi.Araştırmalar gösteriyor ki, bizi hayatımızda yönlendiren en önemli unsur bilinçaltımızdır.
Bu eğitim, profesyonel olarak bilinçaltı çalışması yapmak isteyenler ve kendi zihinsel gelişim yollarında ilerlemek isteyenler için özel olarak tasarlanmıştır.
Ruh-zihin-beden sağlığına yönelik bütüncül bir yaklaşım içeren bir çalışmadır.
Kişinin şimdiki anda yaşadığı durum, sorunun geçmişteki kaynağına giderek, oradaki bitmemiş işleri tamamlayıp, blokajları çözmek yoluyla şimdiki hayatta yaşanan durumun çözümüne katkıda bulunan bir yöntemdir.
Hayattan tat almıyorsak, kıtlık bilinci çekiyorsak, hayatımız da hep aynı sıkıntılar başımıza geliyorsa, takıntılarımız, korkularımız, değersizlik duygusu, özgüven eksikliği, kilo sorunu, fobi, strese bağlı rahatsızlıklar, anksiyete, öfke, bağımlılıklar varsa, sürekli yorgun hissediyorsak, bunun gibi sorunlarımız varsa, bilinçaltımız bizi olumsuz yönlendiriyordur demektir.
Şimdiki anda yaşanan bir sorunun kaynağı, 25 yıl önceki sizin bir deneyim olabileceği gibi 250 yıl önceki soyunuzdan olan birinin bir deneyimi de olabiliyor. Bu eğitimin en önemli faydalarından biri; geçmiş deneyimlerden bugüne taşımış olduğumuz ve hayatımızda bizi hala etkileyen izleri dönüştürmemize katkıda bulunuyor.
Geçmişten gelen travmatik anılar bilinçli farkındalığımıza, anksiyete, panik atak, öfke, depresyon, fobiler, takıntılar, tekrarlayan ilişki problemleri, kâbuslar, bloke olmuş duygular ve açıklanamayan fiziksel ağrılar olarak gelebiliyor.
Bu eğitimde bilinçli farkındalık seviyesinin dışında kalmış olan, geçmiş yaşam deneyimlerini ve şimdiki hayatta yaşanmış olan blokajları çözmeye odaklanıyoruz.
Bu eğitimden sonra;Depresyon, fobiler, kaygı, endişe, takıntılar, kabuslar, migren, evlilik problemleri,  öfke, uyku bozukluğu, sebepsiz baş ağrısı, açıklanamayan ağrılar, panik atak, travma sonrası stres, takıntılı düşünceler, bilinçaltı temizliği, sebebi bilinmeyen ağlama ve üzüntüler, içe kapanma durumlarında çok etkili bir çalışmadır. Ayrıca problemlerin köken ve kaynakları üzerinde çalışır ve güvenli bir şekilde onu tamir ederek tekrar kendi özüne dönüştürür.
Bu seminer seans uygulamalıdır. Artık bir şeylere dur zamanı gelmedi mi?
Unutmayın araştırmalara göre şans ve talih diye bir şey yok, sadece fırsat vardır fırsatları değerlendiren kişilere şanslı kişi denir.

 

Hemen şimdi sizde bu fırsatı değerlendirin ve kaydınızı yaptırın…
Eğitmen: İsa Mayil /  NLP Trainer ( Nöro bilimci)

Tarih: 19.03.2017
İstanbul

Eğitim sonunda sertifika verilecektir.
Katılımınızı önceden bildirmeniz gerekmektedir.
Kontenjan sınırlıdır

Detaylı bilgi için: Tel.: + 90 533/ 0262643 –  www.mayil.de

Bu etkinliğin süresi geçmiş
360 İstanbul
İstanbul / Beyoğlu / İSTİKLAL
İstiklal Cad. Mısır Apt. No: 163
Etkinlik Konuları