Beton Orman Presents: Rewind & Reload

Konser / Parti

5 Aralık 2015, Cumartesi

21:00 - 05:00

Ücretli

0 212 252 7181

[email protected]

Facebook

Twitter

Etkinlik Detayları

Hazır mısınız? Şehrin en renkli müzikal birlikteliğine çok az kaldı. Şehrin azınlıktaki güçlü seslerinden reggae, ska, rockstedy, dub, dancehall funk ve rap 5 Aralık Cumartesi gecesi COOP'ta bir araya geliyor. 

Beton Orman tayfası kısa zaman önce yayınına başladığı www.betonorman.com web sitesinde tanıtımını yaptığı ve etkinliklerini duyurduğu DJ ve MC'lerin büyük bir kısmını aynı sahnede buluşturmak amacıyla büyük bir sahne kurdu. Aynı gece Coop'un her iki katında kabinde ve mikrofonun başında şu isimler olacak. 

Dj/Selekta:
Ras Memo / Selekta Firuzaga
Cünort / Alphadub / Genjah
Dubfield / Simba Roots Hi Fi
King Seroman / Ras Neco
Taxim Sound / Jr. Karakusu
Hepyek Selekta / Dubredda
Jr. Sensimilla / Rebel Tune
Boss Dj / Cihan Kondumer

Pon di mic:
Mert Canka / Sista I
Orcun Leo / Da Frogg Eyez
Jo Jo Banton / Da Proff

Percussion session:
Derya Eke / Murat Tolga
Eren Eroğlu / Koray Sürücü
and Genceman

Giriş: 20TL
FREE before 23:00

Beton Orman:
İsmini dünyanın sayılı beton yığınlarından biri olan İstanbul'dan alan Beton Orman, yayın hayatına 2003’te Açık Radyo'da bir Reggae/Dub programı olarak başladı. Zaman içinde radyo programları dışında müziğin yer altından gelen titreşimlerini festival, konser, DJ performansı ve ses sistemi kültürünün klasiği dub club etkinliklerinde bir araya getirmeye devam etti. Günümüzde bir yandan radyo programlarını sürdürürken bir yandan da Reggae, Dub, Ska, Dancehall, D’n’B, Jungle, Dubstep, Dub Techno, Breakbeat, Hardcore, Rap, Soul, Funk, Afrobeat gibi türleri bir araya getirmeyi, ses sistemi ve bas kültürünü yaymayı hedeflemektedir.

Bu etkinliğin süresi geçmiş
Coop
İstanbul / Beyoğlu / İSTİKLAL
İstiklal Caddesi, Suriye Pasajı No: 166 /10 (Orhan Adlı Apaydın Sokak)