Ben, Feuerbach

Sahne Sanatları / Tiyatro

10 Şubat 2016, Çarşamba

20:00 - 21:00

Ücretli

05377600410

tiyatro4@gmail.com

Facebook

Twitter

Etkinlik Web Sayfası

Etkinlik Detayları

ANKARA CEPA AVM'de 10 ŞUBAT ÇARŞAMBA Saat : 20.00'de sahnelecek olan oyun için biletler yakında satışa çıkacak. 

Yenilikçi projeleri ile seyircinin ilgisini kısa sürede çekerek adını İzmir ve İstanbul’da tiyatro seyircilerine duyurmayı başaran Tiyatro4, 2012 yılında İzmir’de kuruldu. İlk oyunları ‘Ben, Feuerbach’ tiyatro dünyasına merhaba demek için özenle seçildi ve ekibin tiyatroya bakış açısını seyircileri ile doğrudan paylaşabileceği bir oyun olarak tasarlandı. 

Oyunda ‘Feuerbach’ rolünde, seyircinin televizyon ve sahnelerden tanıdığı ve beğeniyle takip ettiği KAĞAN ULUCA, ’Asistan' rolünde ise yeni dönem yetenekli oyuncularından AYTUNGA ATATOPRAK sahne alıyor. 

Üç sezondur sahnelenmeye devam eden oyunda başarılı oyuncu Kağan Uluca’nın canlandırdığı Feuerbach karakteri, deha ile delilik arasındaki ince çizgide geziyor ve bir düellonun taraflarından biri oluyor. Işığı arayan deneyimli aktör Feuerbach, sahnelerden 7 yıl uzak kaldıktan sonra sahneye kavuşma arzusuyla bir yönetmen ile görüşmek üzere tiyatroya geliyor. Ancak onu değerlendirecek yönetmenin henüz gelmediğini öğreniyor ve ona eşlik eden asistan ile yönetmeni beklemeye başlıyor. 

Seyirciler, Feuerbach’ın sahnede kalma çabası ile trajikomik bir hal alan bu bekleme sürecinde soluksuz bir performansa tanık oluyor. 

Yazan.Tankred DORST
Çeviren.Sema ENGİN EDİNSEL
Yöneten.Derya EFE
Dramaturji.Nazlı DOĞAN
Oyuncular.Kağan ULUCA, Aytunga ATATOPRAK
Sahne Tasarım. Polat CANPOLAT
Müzik.Utku GÜÇOĞLU
Süre : Tek Perde, 60 dk.

Bilet : Öğrenci 20TL Tam : 25TL
Rezervasyon : 0537 760 04 10
www.tiyatro4.com

Bu etkinliğin süresi geçmiş
Ankara Cepa Alışveriş Merkezi
Ankara / Çankaya / BALGAT
Mustafa Kemal Mah., Eskişehir Yolu 7. Km./17 Sk No:2