Bebek Refleksolojisi Eğitimi

Eğitim / Sağlık-Tıp

23 Eylül 2017, Cumartesi

13:00 - 17:00

Ücretli

kainatakademi@gmail.com

Facebook

Etkinlik Detayları

0-3 yaş arası bebek ve çocuklar için UYGULAMALI REFLEKSOLOJİ EGITIMI başlamıştır arkadaşlar. Çocuğu hasta olup da eğitimine, işine, ilişkilerine normal ve mutlu şekilde devam eden ebeveyne şimdiye kadar hiç rastlamadim. 
Halbuki sizin de kolayca uygulayacaginiz sağlık yöntemleri mevcut. Fakat sağlığı riske atmamak için anatomi ve uygulama gerektiren bir eğitim, ancak özenle hazirlanmis bir müfredat gerektirir.
Sadece anneler için değil, bebek bakımı yapan, bebeklerle çalışan ve zaman geçiren herkesin hayatını kolaylaştıracak şekilde ders programı hazırladık sizin için.
Özellikle sonbaharla birlikte en çok bebeklerin bünyesi hastalıklara karşı savunmasız hale geliyor. Alerjiler,solunum yolu enfeksiyonları ve gaz sancıları uykusuz gecelere sebep oluyor hem bebek hem de bakımını sağlayan kişiler için. 
Uykusuzluktan nasibini, çocuk ve onunla aynı ortamı paylaşan herkes alıyor. Hem de nasıl biliyor musunuz?; Bağışıklığın düşmesi, sinir sisteminin ve genel hayat düzeninin bozulmasıyla. Halbuki herkesin tamamen sağlıklı ve güvenilir şekilde kontrol edebileceği bir anatomi var.
Çok basit uygulanabilir ve bilgiye dayalı profesyonel eğitimle, hem kendi hem de bebeğinizin hayatını kaliteli ve sağlıklı hale getirmek çok mümkün ve ulaşılabilir halde. 
Herkes faydalansın diye gerçek değerinden çok uygun fiyatlara indirdik. 
Katılım ve bilgi için mesaj ile ulaşabilirsiniz.

Bu etkinliğin süresi geçmiş
Kozyatağı And Plaza
İstanbul / Ataşehir
İçerenköy Mahallesi, Umut Sk 10/12, 34752 Ataşehir/Istanbul
Etkinlik Konuları