Bahçelievler RAM Harmoni 3T Bilim Şenliği

Eğitim / Bilim Teknoloji

4 Ekim 2015, Pazar - 6 Ekim 2015, Salı

09:30 - 17:00

Ücretsiz

0 212 657 52 52

info@bahcelievlerram.com

Facebook

Twitter

Katılım Formu

Etkinlik Web Sayfası

Etkinlik Detayları

İstanbul´da Bahçelievler Kaymakamlığı Rehberlik ve Araştırma Merkezi ve İstanbul Aydın Üniversitesi işbirliğiyle, geleceğimiz olan çocuklarımız ve gençlerimizi, “düşünen” ve “merak eden” bireyler olarak yetiştirmek, bilim ve teknolojiye yönelik bilinç ve farkındalık düzeylerinin arttırılmasını sağlamak; öğrencilerimizin bilim projelerine katılım oranlarının arttırılmasını ve öğrenmenin de en az oyun oynamak kadar eğlenceli olduğunu göstermek ve bilime olan ilgiyi toplum nezdinde arttırmak amacıyla TÜBİTAK’ın 4007 nolu proje desteğiyle 4-5-6 Ekim 2015 tarihlerinde İstanbul Aydın Üniversitesi Florya Yerleşkesinde, ‘‘Harmoni 3T’’ adlı Bilim Şenliği gerçekleştirilecek.
Şenlik kapsamında Bilimsel çalışmaları olan 100’den fazla kurum stant açacak ve atölye çalışmaları gerçekleştirecek. 3 gün süresince de 11 farklı salonda uzmanlar tarafından 30’dan fazla seminer gerçekleştirilecek.
10 bin öğrenci velisi, 5 bin öğretmen ve 35 bin öğrencinin ziyaret edeceği Harmoni 3T Bilim Şenliğinde; dev boy zeka oyunları, sergiler, yarışmalar, uzay gözlemleri, konserler, yarışmalar, seminer ve atölye gösterimleri gerçekleştirilecek.
Harmoni 3T´deki T´lerin Toplum için Teknoloji ve Tasarım ı ifade ettiği şenlik süresince ziyaretçileri sürpriz ödüller de bekliyor.
Ziyaretçiler TÜBİTAK desteğiyle Bahçelievler Kaymakamlığı ve İstanbul Aydın Üniversitesi işbirliğiyle gerçekleştirilecek Harmoni 3T Bilim Şenliği hakkında katılım ve diğer bilgileri Bahçelievler Kaymakamlığı, İstanbul Aydın Üniversitesi internet sitelerinin yanı sıra harmoni3t.com internet adresinden her türlü bilgiyi edinebilecekler.

Bu etkinliğin süresi geçmiş
İstanbul Aydın Üniversitesi Florya Yerleşkesi
İstanbul / Küçükçekmece / SEFAKÖY
Beşyol Mahallesi İnönü Cad. No: 38
Etkinlik Konuları