Babam 9 Doğurdu

Sahne Sanatları / Tiyatro

11 Haziran 2014, Çarşamba

21:00 - 23:00

Ücretli

Etkinlik Detayları

Ali Poyrazoğlu'nun yeni tiyatro oyunu Babam 9 Doğurdu, yaşamın olumsuz yanlarına meydan okuyan 4 kişilik bir ailenin öyküsünü sahneliyor.

Asi Kuş  ve Kaplumbağa oyunlarıyla büyük yankı uyandıran Ali Poyrazoğlu Tiyatrosu, şimdi de Babam 9 Doğurdu adlı yeni oyunla sezona devam ediyor.

Pozitif enerjiyle yaşamın tatsızlıklarına, sıkıntılarına meydan okuyan 4 kişilik bir ailenin öyküsü olan Babam 9 Doğurdu; seyirciye anne, baba, oğul, gelin birbirlerine kenetlenip, herkese örnek olacak bir mutlu aile yaratmanın yol haritasını çiziyor.

Babam 9 Doğurdu öksürük şurubu gibi değil, bal gibi, çifte kaymaklı kadayıf, fıstıklı lokum gibi bir güldürü... Babam 9 Doğurdu, kafayı bulup ayık gezenlerin günlük yaşamın dalgalı denizinde boğulmamak için kendilerini karaya fırlatıp, sudan çıkmış balığa dönenlerin güldürüsü...

Babam 9 Doğurdu'yu Ali Poyrazoğlu, Eli Saghi'nin Benim Biricik Ailem adlı oyunundan yola çıkarak yeniden yazdı. Oyunda Ali Poyrazoğlu, Eser Ali, Nur Gürkan, Güneş Emir, Selam Sevim oynayıp seyircileri kahkahaya boğacak.

Uyarlayan ve yöneten: Ali Poyrazoğlu
Oyuncular: Ali Poyrazoğlu, Eser Ali, Nur Gürkan, Güneş Emir, Selam Sevim

Bu etkinliğin süresi geçmiş
Bostanlı Suat Taşer Açıkhava Tiyatrosu
İzmir / Karşiyaka / DENİZBOSTANLISI
Cemal Gürsel Cad. Hasan Ali Yücel Blv. 2009. Sk.