AYURVEDA ATOLYESİ - ''AYURVEDA İLE GÜZELLİK REÇETELERİ VE YÜZ YOGASI ''

Eğitim / Kişisel Gelişim

28 Şubat 2016, Pazar

01:00 - 16:30

Ücretli

0544 710 18 88

Facebook

Etkinlik Web Sayfası

Etkinlik Detayları

Ayurveda nedir?

Ayurveda Dünya'da ki en kapsamlı tıp bilimidir. Sanskrit dilinden "Ayur" "Yaşam" ve "Veda" "Bilgi, Bilim" anlamına gelmektedir. Yani, yaşam bilimidir. Bu sağlık bilimi 5000 yıldır vardır ve bize Hindistan’dan gelmektedir. Ayurveda doğal ilaçlarla tedavi sistemidir. Sağlık ve şifa sistemidir.

Dünyada Ayurveda’yı 350.000 kayıtlı doktor uygulamaktadır. Ayurveda hakkındaki diğer detayları bu seminerde konuşacağız. Ayrıca, ayurvedik güzellik reçetelerini yapıp paylaşacağız.



Yüz Yogası nedir, ne işe yarar?

Yüz Yogası bizi kırışılıklardan koruyan, hatta düzenli uygulandığında onları tamamen ortadan kaldıran yüz için özel egzersiz kompleksidir. Yüz Yoga’sı yüz kaslarını çalıştırarak cilt parlaklığını arttırır, cilt sarkmaları ve cilt gevşekliğinde anti-aging etki yapar. Yüz Yogası egzersizleri düzenli uygulandığında yüzde gençleşme görülür, cilt hücrelerinin kan dolaşımı artar ve yüz daha canlı, parlak olur.

Ayman Hocamız, yıllardır farklı kaynaklardan biriktirip uyguladığı Yüz Yoga’sının en etkili 21 adet egzersizini bize uygulamalı anlatıp gösterecek.



Ayman Sozakbayeva ilk Ayurveda eğitimini 2012 yılında Yoga Hocalık Eğitiminde Hindistan Kerala’da aldı. 2014 yılında hem ayurvedik klinikte kendisi arınma programını geçti, hem de o klinikteki doktor Sankar’dan ayurveda eğitimini ve ayurveda masaj eğitimlerini aldı. 2015 yılında Antalya’da düzenlenen ileri seviye yoga eğitmenleri için eğitiminde, ayurveda doktoru Andrey Golovinov’tan ayurveda derslerini dinledi ve bir çok ulaşılabilen malzemelerden ayurvedik reçetelerinin yapılışını öğrendi. Hakkında detaylı burda: http://www.tubaart.com/#!ayman-sozakbayeva/a0qps 

-----------------------------------------------------------------------------------------------

Bu faydalı atölye çalışmamızda neler yapıcağız?

İlk önce Ayurveda bilimi hakkında konuşacağız. Ayurveda'da beslenme konusunu açıcağız, detaylı güzel bilgiler öğreneceğiz.
Cildi temizlemek için, sabun yerine kullanabileceğiniz tarifler yapıcağız. Ayurvedik temizleyici ve gençleştirici doğal malzemelerden karışımlar hazırlayıp, cildimize uyguayacağız. Ve ardından da yüz yogası yapıcağız.

Atolye çalışmamız sırasında bitkisel çaylar ve ikramlar olacaktır.

Katılmak isteyen herkesi bekliyoruz.

PROGRAM:

· Ayurveda bilimine kısaca giriş

· Ayurveda'da beslenme

· Ayurvedik güzellik reçeteleri

· Uygulamalı yüz yogası

Etkinliğimize katılanlara "AYURVEDA ATÖLYESİ VE YÜZ YOGA'SI KATILIM BELGESİ" verilecektir. 

Sınırlı sayıda katılımcı kabul edileceği için mutlaka kayıt ve ödeme yaptırılmalıdır. İlgilenenler bizimle iletişime geçebilirler.

ÜCRET: 
150 TL

TARİH:
28 Şubat Pazar

SAAT: 
13:00 - 16:30

YER: 
'TubaArt Hayat Tasarım' Merkezi

ADRES: 
Taş Mektep Sok. Halit Bey Apt. No:19/1
Göztepe /İstanbul

KAYIT İÇİN: 
0216 360 36 35

E-mail: tubabaybas@tubaart.com

Web: http://www.tubaart.com/

Bu etkinliğin süresi geçmiş
'TubaArt Hayat Tasarım' Merkezi
İstanbul / Kadıköy / GÖZTEPE
Taş Mektep Sok. Halit Bey Apt. No:19/1 Göztepe /İstanbul
Etkinlik Konuları