Ayumi Takano ile Japon Çayı Kültürü

Eğitim / Atölye Çalışması

3 Nisan 2015, Cuma - 10 Nisan 2015, Cuma

15:00 - 16:30

Ücretli

05324244904 05323976587

ayrintiakademi@gmail.com

Facebook

Twitter

Etkinlik Web Sayfası

Etkinlik Detayları

 

 

 “Japan Tea Industry Central Association” Sertifikalı Çay Danışmanı 

 Ayumi Takano  ile Japon Yeşil Çayı Kültürü

Ayrıntı Akademi'nin organizasyonu ve dünyanın farklı ülkelerinden bir çok özel çay çeşidini Türkiye’ye getiren Chado işbirliğinde gerçekleşecek olan çay atölyesinin eğitmeni, sevilen oyuncu ve aynı zamanda"Japan Tea Industry Central Association” sertifikalı çay çanışmanı Ayumi Takano olacak. İlki 18 Şubat Çarşamba günü yapılacak olan seminerlerde; Öncelikle, doğru demleme ile yeşil çayın sağlığımıza ve beyin fonsiyonlarımıza etkileri, Japon Çayı, Türk Çayı ve Çin Çayı arasındaki farkları, yeşil çay tadımları, demleme ve sunum yöntemleri, çay ve yemek eşleştirmeleri ve Touça oyunları ile bir program sunulacak. 

Program:
Gündüz ve Akşam Grupları olmak üzere, her grup için; 
80’er dakikalık ikişer seans olarak yapılacak ücretli atölye içeriği; 

1.seans; 
3 Nisan Cuma 15:00-16:30 ya da 19:00-20:30
Japon Çayı Nedir? 
Kimyasal Bileşimi ve Sağlığımıza Faydaları…
Güzel Çay Nasıl Seçilir?
Saklama Yöntemleri… 
Sencha Demleme ve Sunum Yöntemleri

2.seans;
10 Nisan Cuma 15:00-16:30 ya da 19:00-20:30 
Japon Çay Çeşitleri 
Çeşitlerine Göre Demleme Yöntemleri 
Hangi Japon Çayı, Kimler Ne Zaman İçmeli? 
Touça Oyunları

 

Atölye Ücreti : 180 TL.

Bu etkinliğin süresi geçmiş
Ayrıntı Akademi
İstanbul / Beyoğlu
İstiklal Cad. Saka Salim Çıkmazı, No:3/2, (Odakule ile Salt Beyoğlu arasındaki sokak)
Etkinlik Konuları