23 Mayıs 2019, Perşembe
19:00 - 22:00
Ücretli
0 242 244 2019
Şarap dünyasını merak ediyorsunuz ama nereden başlayacağınızı bilmiyor musunuz?
Üç saatlik eğitimde temel şarap terimlerini, çeşitlerini ve üretimini konuşacak; damak kalibrasyonu ile şarabın duyusal özelliklerini, karşılaştırmalı tadımla şaraplar arasındaki farkları değerlendireceğiz.
•
Bu bir temel şarap okuryazarlığı eğitimidir!
Etkinlik yeni başlayan veya temelini sağlamlaştırmak isteyen her seviyeden şarapseverler için uygun.
•
Ne öğrenirim?
-Temel şarap terimlerini
-Temel şarap üretimini
-Temel tadım kurallarını
-Şarapları tat özelliklerine göre ayırabilmeyi
•
Ne tadacağım?
-Şarapta tanen, asit, alkol, şeker ile damak kalibrasyonu tadımı
-İki beyaz, iki kırmızı şarabın karşılaştırmalı tadımı
Bilgi için: 0 242 244 2019