Antalya Pamfilya Turu

Gezi / Turizm

17 Eylül 2020, Perşembe - 21 Eylül 2020, Pazartesi

00:30 - 23:30

Ücretli

0850 532 2001

info@picassotravel.com.tr

Facebook

Twitter

Etkinlik Web Sayfası

Etkinlik Detayları

Tur Programı

 

1. Gün: Gece Yolculuğu Tura Başlama

Değerli misafirlerimiz, sizleri belirtilen saat ve duraklardan alarak Picasso Travel (picassotravel.com.tr) araç içi ikramları eşliğinde bu muhteşem turumuzu gerçekleştirmek üzere gece yolculuğuna başlıyoruz. Sabah kahvaltı sonrası ilk durağımız Düden şelalesi olacak.

 

2. Gün: KURŞUNLU ŞELALESİ- DÜDEN ŞELALESİ- ASPENDOS TİYATROSU- RAFTİNG

Otobüsümüzde sizlere ikram edeceğimiz yemek paketi ve ikramlarımız eşliğinde Kütahya – Afyon güzergâhını takiben Antalya’ya hareket ediyoruz. Sabah yolda alınan serbest kahvaltı sonrası, Düden Şelalesi ve Kurşunlu Şelalesi gezilerimizi gerçekleştiriyoruz. Ardından, Anadolu’da günümüze kadar en iyi korunmuş Roma Tiyatrosu olan Aspendos Antik Tiyatrosu’nu geziyoruz. Sonrasında Türkiye’nin en güzel doğa spor alanlarından olan 7’den 77’ye herkesin rahatça yapabildiği ve bir daha asla hafızalardan silinmeyecek Köprülü Kanyonda Rafting turumuzu gerçekleştiriyoruz. (Ekstra) Rafting sonrasında otelimize yerleşiyoruz. Akşam yemeği ve konaklama otelimizde. Rafting Yapmayacak Olan Misafirlerimiz İçin Farklı Bir Gezi Alternatifi Olmayacağından, Bu Misafirlerimiz Rafting Alanımızda Bulunan Restoranımızda Beklemek Durumundadırlar.

Sabah Kahvaltısı: Serpme köy Kahvaltısı  (Ekstra) 
Öğle Yemeği: Nova Rafting: Alabalık Veya Tavuk, Makarna, Salata Rafting Paket Tur Ücretine Dâhil Değildir.
Akşam Yemeği: Otelde Alınacak Olup, Tur Ücretine Dâhildir.
Konaklama: Seçilen Otelde Konaklama Gerçekleştirilecektir.

Mola Tesisleri: Afyon Kolaylı Tesisleri ve Bozüyük Ömür Tesisleri
Rota: İstanbul-Bursa(193KM) Bursa - Bozüyük (106 Km) Bozüyük - Afyon (164 Km) Afyon – Şelaleler  (280 Km) Şelaleler – Aspendos Tiyatrosu (40 Km) Aspendos Antik Tiyatrosu – Köprülü Kanyon (45 Km) Köprülü Kanyon - Otel (90 Km)
Toplam Kat Edilecek Mesafe: 918Km
Otele Giriş Saati: 19.00

 

3. Gün: ANTALYA- KEMER ŞEHİR MERKEZİ- KEMER TEKNE TURU- PHASELİS KOYU- YÜZME MOLALARI- GECE TURU- KALEİÇİ- ANTİK YAT LİMANI- PHASELIS ANTİK KENTİ- TAHTALI DAĞI TELEFERİK TURU

Değerli misafirlerimiz, sabah otelimizde alacağımız açık büfe kahvaltı sonrasında, Kemer’e hareket ediyoruz. Kemer merkezde kısa bir serbest zaman sonrasında tam gün sürecek olacak Kemer Tekne Turumuza (1. Tekne Turu) çıkıyoruz. Bu turumuzda Cennet Koyu, Ay Işığı Koyu, Phaselis Koyu başlıca göreceğimiz noktalar olacak.  Bu noktalarda verilecek yüzme molaları sonrasında küçük kayıklar ile Phaselis Antik Kenti’ne gidiyoruz. Phaselis antik kentinde Askeri liman, Tiyatro, Antik Cadde ve Hamam yapılarını görüp dileyen misafirlerimiz burada tarihi kalıntıların yanı başında Phaselis plajında yüzme imkânı bulabilirler. Dileyen misafirlerimiz ise (Ekstra) Tahtalı Dağı Teleferik turuna katılabilirler. Bu teleferik, Dünyanın ikinci, Avrupa’nın ise en uzun Teleferiğidir. Akdeniz’i ve 2.365 Metre yüksekliğindeki Tahtalı Dağı’nın zirvesini birleştiriyor. Teleferik istasyonumuza vardığımızda, 80 kişilik deniz manzaralı panoramik kabinler ile dağa çıkışımızı gerçekleştiriyoruz. Buradaki kafede ekstra içeceklerimizi yudumladıktan sonra inişimize başlıyoruz. Dağ istasyonu 360 derecelik panoraması ile davetkârdır. İniş sırasında dünyanın en güzel korunmuş doğal bölgesinin üstünden geçerek muhteşem bir deneyim yaşıyoruz. Bu harika manzaranın keyfini çıkarıyoruz. Burada göreceğiniz, Finike ve Side arasındaki şahane manzaraya hayran kalacaksınız (Ekstra ) Unutulmaz anlardan sonra otelimize geri dönüyoruz Akşam yemeği ve konaklama otelimizde. Bu turumuzda farklı bir organizasyon yaparak Antalya Merkez Gece Turumuzu gerçekleştiriyoruz. Yivli Minare, Saat Kulesi, Dar Sokakları ve Tarihi Evleriyle Kaleiçi, Antik Yat Limanı gezisini takiben, arzu eden konuklarımız için barları ile ünlü Kale İçi Bar Turu yapıyoruz. (Ekstra)

Sabah Kahvaltısı: Otelde Açık Büfe Olarak Alınacaktır. Tur Ücretine Dâhildir
Öğle Yemeği: Kemer Tekne: Balık veya Izgara Seçeneği, Makarna (Ekstra)
Akşam Yemeği: Otelde Alınacak Olup, Tur Ücretine Dâhildir.
Konaklama: Seçilen Otelde Konaklama Gerçekleştirilecektir.
Rota: Otel – Kemer Liman (45 Km) Kemer Liman- Otel (45 Km)
Toplam Kat Edilecek Mesafe: 100 Km
Otele Giriş Saati: 19.00

 

4. Gün: ALANYA ŞEHİR TURU- DİM ÇAYI- DAMLATAŞ MAĞARASI- KLEOPATRA PLAJI- YÜZME MOLASI

Değerli misafirlerimiz, sabah otelimizde alacağımız açık büfe kahvaltı sonrasında, Alanya’ya hareket ediyoruz. Alanya Şehir Turunun ardından buz gibi suyunda serinleyeceğimiz ve yüzme molası vereceğimiz Dim Çayına gidiyoruz. Dim Çayında verilen öğle yemeği sonrasında Alanya şehir merkezinde Alanya Kalesi’ni geziyoruz. Ardından Damlataş Mağarası’nı ziyaret edip, ince kumlu, alabildiğine geniş bir plaj olan Cleopatra’nın bile banyo yaptığı söylenen, denizin sığ olması ile bilinen Kleopatra Plajı’nda yüzme molası veriyoruz. Sonrasında Side Antik Kenti’ni gezmek için yola çıkıyoruz. Side Çarşı Turumuzu gerçekleştirip, Apollon Tapınağı’nı ziyaret ettikten sonra otelimize dönüyoruz. Akşam yemeği ve konaklama otelimizde.

Sabah Kahvaltısı: Otelde Açık Büfe Olarak Alınacaktır. Tur Ücretine Dâhildir
Öğle Yemeği: Dim Çayında Restaurant:  Balık Veya Izgara Seçeneği, Makarna, Soğuk Mezeler (Ekstra)
Akşam Yemeği: Otelde Alınacak Olup, Tur Ücretine Dâhildir.
Konaklama: Seçilen Otelde Konaklama Gerçekleştirilecektir.
Rota: Otel – Alanya (138 Km) Alanya – Dim Çayı (14 Km) Dim Çayı – Alanya (14 Km) Alanya – Kleopatra Plajı (4 Km) Kleopatra Plajı – Otel (132 Km)
Toplam Kat Edilecek Mesafe: 320 Km
Otele Giriş Saati: 19.00

 

5. Gün: OLYMPOS YÜZME MOLASI- ÜÇAĞIZ KÖYÜ- KEKOVA TEKNE TURU- SİMENA KALESİ- YÜZME MOLALARI- BATIK ŞEHİR- HAMİDİYE KOYU- TERSANE KOYU

Değerli misafirlerimiz, sabah otelimizde alacağımız açık büfe kahvaltı sonrasında, Olympos’a hareket ediyoruz. Antik Likya`nın en önemli liman kentlerinden olan Olympos, tarih boyunca mitolojiye konu olmuştur. Konumunun elverişliliği nedeniyle korsanların barınağı olan Olympos’ta, bugün sahip olduğu tarihsel değerleri, 3200 metre muhteşem sahili, endemik bitkileri, caretta caretta`ları Khimaira`sı, tüm sportif etkinliklere olanak veren muhteşem doğası ve pansiyon olarak kullanılan meşhur ağaç evleri arasında yüzme molası veriyoruz. Burada Ağaç Evleri, Olympos Antik Kenti, Olympos Limanı ve Sahili görüyoruz. Vereceğimiz yüzme molaları sonrasında Üçağız Köyü’ne gidiyor ve Kekova Tekne Turumuza (2. Tekne Turu) çıkıyoruz. Tekne turumuzda Anadolu’nun en küçük tiyatrosunu barındıran Simena Kalesi’ni ve denizin içindeki lahitleri uzaktan görüp fotoğraflama imkânı bulacağız. Ayrıca Kekova Adası, Batık Şehir, Hamidiye Koyu, Tersane Koyu bu turumuzda başlıca göreceğimiz yerler olacak. Bu noktalarda vereceğimiz yüzme molaları sonrasında Elmalı – Korkuteli- Afyon – Kütahya – Bursa güzergâhından dönüş yolculuğumuza geçiyoruz.

Değerli misafirlerimiz, sabah 07.00-08.00 saatleri arasında İstanbul'a varıyor ve bir başka picassotravel.com.tr organizasyonunda buluşmak üzere, sizleri aldığımız noktalara bırakarak, üzülerek sizlerle vedalaşıyoruz. Hoşçakalın...

Sabah Kahvaltısı: Otelde Açık Büfe Olarak Alınacaktır. Tur Ücretine Dâhildir
Öğle Yemeği: Kekova Tekne: Izgara Tavuk, 5 Çeşit Açık Büfe Soğuk Meze, Salata Tur Ücretine Dâhildir.
Konaklama: DİKKAT BU GECE OTEL KONAKLAMASI YOKTUR.
Rota: Otel – Kekova (160 Km) Kekova- Afyon (440 Km) Afyon – Bozüyük (170 Km) Bozüyük – İstanbul (106 Km)
Toplam Kat Edilecek Mesafe: 876 Km

Toplam Tur Mesafesi: 2214 Km

 

 

Fiyata Dahil Olan Hizmetler

  • Picasso Travel araçları ile Gidiş – Dönüş Ulaşım
  • 1618 Turizm kanununa göre zorunlu seyahat sigortası
  • Seçilen otellerde 3 gece Konaklama
  • Otelde alınacak 3 sabah kahvaltısı açık büfe
  • Otelde alınacak 3 akşam yemeği açık büfe
  • Kekova Tekne Turu (2. Tekne Turu) 
  • Kekova Tekne: Izgara Tavuk, 5 Çeşit Açık Büfe Soğuk Meze, Salata
  • Picasso Travel araç içi soğuk sıcak ikramlar
  • Profesyonel kokartlı rehberlik hizmeti
  • Picasso Travel güvencesi
  • Picasso Travel Kılavuzluk hizmeti
  • Gezi boyunca tüm otopark ücretleri

Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler

  • Sabah alınacak ilk kahvaltı
  • Otellerde alınan içecekler ve mini bar kullanımı
  • Ekstra belirtilen öğle yemekleri
  • Son akşam alınacak olan akşam yemeği
  • Müze ve ören yerleri giriş ücretleri
  • Tüm kişisel harcamalar
  • Ekstra belirtilen tüm organizasyonlar
Bu etkinliğin süresi geçmiş
Picasso Travel
Bursa / Osmangazi / KÜKÜRTLÜ
Kükürtlü Mahallesi Oulu Cad. No: 25 Oylum Sitesi A-Blok D:2 16070 Osmangazi / BURSA / TÜRKİYE
Etkinlik Konuları

A PHP Error was encountered

Severity: Core Warning

Message: Module 'mongodb' already loaded

Filename: Unknown

Line Number: 0

Backtrace: