Antalya Esintisi Turu

Gezi / Turizm

10 Mayıs 2020, Pazar - 15 Mayıs 2020, Cuma

00:00 - 23:30

Ücretli

0850 532 2001

info@picassotravel.com.tr

Facebook

Twitter

Etkinlik Web Sayfası

Etkinlik Detayları

Tur Programı

 

1. Gün: Tura Başlama GECE YOLCULUĞU

Değerli misafirlerimiz, sizleri belirtilen saat ve duraklardan alarak PİCASSO TRAVEL (picassotravel.com.tr) araç içi ikramları eşliğinde bu muhteşem turumuzu gerçekleştirmek üzere gece yolculuğuna başlıyoruz. Sabah kahvaltı sonrası ilk durağımız FETHİYE olacak. 

 

2. Gün: SAKLIKENT - BELCEKIZ KOYU - BELCEKIZ - ÖLÜDENİZ - ÖLÜDENİZ`DE YÜZME MOLASI - TLOS ANTİK KENTİ - YAKAPARK

Otobüsümüzde sizlere ikram edeceğimiz yemek paketi ve ikramlarımız eşliğinde Adapazarı – Kütahya – Afyon güzergâhını takiben Fethiye’ye hareket ediyoruz. Yolda alınan serbest kahvaltı sonrası Akdağlar’ın eteklerinde bulunan Yakapark’a yolumuz üzerindeki Tlos Antik Kentini de geçerek ulaşıyoruz. Öğlen yemeğini burada alıyoruz. Yemek sonrası antik dönemde Xanthos Çayı olarak bilinen ve halk arasında Sarı Çay olarak da adlandırılan Eşen Çayı ile bütünleşen 18 km’lik Saklıkent Kanyonunda, buz gibi suya ayaklarımızı sokarak keyifli bir yürüyüş yapıyoruz. Sonrasında saklıkent’ten ayrılarak sevdiğini azgın dalgalarda yitiren ve onsuz yaşayamayacağını anlayıp kendini Babadağ’dan aşağıya atan Belcekız’ın hüzünlü efsanesinden adını alan Belcekız Koyunu görüp, Ölüdeniz’de yüzme molası veriyoruz. Ölüdeniz’deki keyifli dakikaların ardından akşam yemeği ve konaklama otelimizde. Akşam dileyen misafirlerimizle Fethiye Barlar Sokağı Turuna gidiyoruz. (Ekstra)

Sabah Kahvaltısı: Fethiye Köfteci Onur Enişte Restoranda (Ekstra)
Öğle Yemeği:  Balık veya Izgara Seçeneği, Açık Büfe Salata (Ekstra)
Akşam Yemeği: Otelde Alınacak Olup, Tur Ücretine Dâhildir
Mola Tesisleri: Bozüyük Genç Ömür Dinlenme Tesisleri, Afyon Kolaylı Dinlenme Tesisleri 
Rota: Bursa – Bozüyük (106 Km) Otel- Saklıkent (30 Km) Bozüyük – Afyonkarahisar (118 Km) Afyonkarahisar -  Tlos (390 Km) Tlos - Saklıkent (25 Km) Saklıkent – Ölüdeniz (34 Km) Ölüdeniz – Otel (17 Km)
Toplam Kat Edilecek Mesafe: 720 Km
Otele Giriş Saati: 19.00

 

3. Gün: TAM GÜN ONİKİ ADALAR MAVİ YOLCULUK TEKNE TURU - KIZIL ADA - GÖCEK ADASI - KATRANCI ADASI - ŞÖVALYE ADASI - FETHİYE ŞEHİR MERKEZİ - YAMAÇ PARAŞÜTÜ

Değerli misafirlerimiz, sabah otelimizde alınan açık büfe kahvaltı sonrası dileyen misafirlerimiz 1975 m. yükseklikteki Babadağ’da Yamaç Paraşütü (Paragliding) yapma fırsatı bulabilirler (Ekstra). Fethiye’nin ve Göçek’in birbirinden güzel koy ve adalarında yunuslar gibi özgürce yüzebileceğimiz, maviyi ve yeşili bir arada görmeye doyacağımız Oniki Adalar Tekne Turumuza (1. Tekne Turu) çıkıyoruz. Tekne turumuzda Kızıl Ada, Göcek Adası, Tavşan Adası, Yassıcılar Adası, Katrancı Adası, Şövalye Adası başlıca göreceğimiz yerler olacak. Bu noktalarda vereceğimiz yüzme molaları sonrasında tekne turumuzu tamamlıyoruz. Tekne turu dönüşünde Fethiye şehir merkezinde serbest zaman verip otelimize geri dönüyoruz. Aksam yemeği ve konaklama otelimizde.

Sabah Kahvaltısı: Otelde Açık Büfe Olarak Alınacaktır. Tur Ücretine Dâhildir
Öğle Yemeği: Oniki Adalar Tekne: Balık Veya Tavuk, Makarna, Salata Tur Ücretine Dâhildir
Akşam Yemeği: Otelde Alınacak Olup, Tur Ücretine Dâhildir.
Rota: Otel – Fethiye (6 Km) Fethiye – Otel (6 Km)

Toplam Kat Edilecek Mesafe: 12 Km
Otele Giriş Saati: 19.00

 

4. Gün: PATARA PLAJI - KAPUTAŞ PLAJI - KEKOVA TEKNE TURU - ÜÇAĞIZ KOYU - KEKOVA ADASI - BATIK ŞEHİR - KINIK - KALKAN - SİMENA KALESİ - MEİS ADASI - FİNİKE - KUMLUCA

Değerli misafirlerimiz, sabah otelimizde alınan açık büfe kahvaltı sonrası 18 km uzunluğundaki sahil şeridiyle Türkiye’nin en uzun plajlarından biri olan ve bir antik şehri de içerisinde barındıran Patara’ya gidiyoruz. Buranın altın sarısı kumsalında verilen yüzme molasını takiben, Kınık - Kalkan güzergâhını takip ederek Dünyanın en güzel plajlarından biri olarak kabul edilen Kaputaş Plajı’nda fotoğraf molası veriyoruz. Sonrasında Kaş’ta vereceğimiz kısa molada isteyenler taze sıkılmış portakal suyu içebilir ve ülkemize en yakın Yunan Adası olan Meis Adası’nı fotoğraflayabilirler. Ardından Üçağız Köyü’ne gidiyor ve Kekova Tekne Turumuza (2. Tekne Turu) çıkıyoruz. Tekne turumuzda Anadolu’nun en küçük tiyatrosunu barındıran Simena Kalesini ve denizin içindeki lahitleri uzaktan görüp fotoğraflama imkânı bulacağız. Ayrıca Kekova Adası, Batık Şehir, Hamidiye Koyu, Tersane Koyu bu turumuzda başlıca göreceğimiz yerler olacak. Bu noktalarda vereceğimiz yüzme molaları sonrasında Finike- Kumluca üzerinden Antalya bölgesindeki otelimize ulaşıyoruz. Akşam yemeği ve konaklama otelimizde.

Sabah Kahvaltısı: Otelde Açık Büfe Olarak Alınacaktır. Tur Ücretine Dâhildir
Öğle Yemeği: Kekova Tekne: Tavuk Izgara, Yoğurtlu Makarna, Pilav, Bezelye, Salata Tur Ücretine Dâhildir
Akşam Yemeği: Otelde Alınacak Olup, Tur Ücretine Dâhildir.
Rota: Otel- Patara (75 Km) Patara- Üçağız Kekova (75 Km) Üçağız Kekova – Otel (165 Km)

Toplam Kat Edilecek Mesafe: 350 Km
Otele Giriş Saati: 19.00

 

5. Gün: ANTALYA - KEMER ŞEHİR MERKEZİ - KEMER TEKNE TURU - PHASELİS KOYU - YÜZME MOLALARI - GECE TURU - KALEİÇİ - ANTİK YAT LİMANI - PHASELIS ANTİK KENTİ - TAHTALI DAĞI TELEFERİK TURU

Değerli misafirlerimiz, sabah otelimizde alacağımız açık büfe kahvaltı sonrasında, Kemer’e hareket ediyoruz. Kemer merkezde kısa bir serbest zaman sonrasında tam gün sürecek olacak Kemer Tekne Turumuza (3. Tekne Turu) çıkıyoruz. Bu turumuzda Cennet Koyu, Ay Işığı Koyu, Phaselis Koyu başlıca göreceğimiz noktalar olacak.  Bu noktalarda verilecek yüzme molaları sonrasında küçük kayıklar ile Phaselis Antik Kenti’ne gidiyoruz. Phaselis antik kentinde Askeri liman, Tiyatro, Antik Cadde ve Hamam yapılarını görüp dileyen misafirlerimiz burada tarihi kalıntıların yanı başında Phaselis plajında yüzme imkânı bulabilirler. Dileyen misafirlerimiz ise (Ekstra) Tahtalı Dağı Teleferik turuna katılabilirler. Bu teleferik, Dünyanın ikinci, Avrupa’nın ise en uzun Teleferiğidir. Akdeniz’i ve 2.365 Metre yüksekliğindeki Tahtalı Dağı’nın zirvesini birleştiriyor. Teleferik istasyonumuza vardığımızda, 80 kişilik deniz manzaralı panoramik kabinler ile dağa çıkışımızı gerçekleştiriyoruz. Buradaki cafede (Ekstra) içeceklerimizi yudumladıktan sonra inişimize başlıyoruz. Dağ istasyonu 360 derecelik panoraması ile davetkârdır. İniş sırasında dünyanın en güzel korunmuş doğal bölgesinin üstünden geçerek muhteşem bir deneyim yaşıyoruz. Bu harika manzaranın keyfini çıkarıyoruz. Burada göreceğiniz, Finike ve Side arasındaki şahane manzaraya hayran kalacaksınız (Ekstra) Unutulmaz anlardan sonra otelimize geri dönüyoruz Akşam yemeği ve konaklama otelimizde. Bu turumuzda farklı bir organizasyon yaparak Antalya Merkez Gece Turumuzu gerçekleştiriyoruz. Yivli Minare, Saat Kulesi, Dar Sokakları ve Tarihi Evleriyle Kaleiçi, Antik Yat Limanı gezisini takiben, arzu eden konuklarımız için barları ile ünlü Kale İçi Turu yapıyoruz. (Ekstra)

Sabah Kahvaltısı: Otelde Açık Büfe Olarak Alınacaktır. Tur Ücretine Dâhildir
Öğle Yemeği: Kemer Tekne: Balık veya Izgara Seçeneği, Makarna Tur Ücretine Dâhildir
Akşam Yemeği: Otelde Alınacak Olup, Tur Ücretine Dâhildir.
Rota: Otel – Kemer Liman (45 Km) Kemer Liman- Otel (45 Km)
Toplam Kat Edilecek Mesafe: 100 Km
Otele Giriş Saati: 19.00

 

6. Gün: ALANYA ŞEHİR TURU - DİM ÇAYI - DAMLATAŞ MAĞARASI - KLEOPATRA PLAJI - YÜZME MOLASI - SİDE - SİDE APOLLON TAPINAĞI

Değerli misafirlerimiz, sabah otelimizde alacağımız açık büfe kahvaltı sonrasında, Alanya’ya hareket ediyoruz. Alanya Şehir Turunun ardından buz gibi suyunda serinleyeceğimiz ve yüzme molası vereceğimiz Dim Çayına gidiyoruz. Dim Çayında verilen öğle yemeği sonrasında Alanya şehir merkezinde Alanya Kalesi’ni geziyoruz. Ardından Damlataş Mağarası’nı ziyaret edip, ince kumlu, alabildiğine geniş bir plaj olan Kleopatra`nın bile banyo yaptığı söylenen, denizin sığ olması ile bilinen Kleopatra Plajı’nda yüzme molası veriyoruz. Sonrasında Side Antik Kenti’ni gezmek için yola çıkıyoruz. Günün sonunda Side Çarşı Turumuzu gerçekleştirip, Apollon Tapınağı’nı ziyaret ettikten sonra otelimize dönüyoruz. Akşam yemeği ve konaklama otelimizde.

Sabah Kahvaltısı: Otelde Açık Büfe Olarak Alınacaktır. Tur Ücretine Dâhildir
Öğle Yemeği: Dim Çayında Restaurant:  Balık Veya Izgara Seçeneği, Makarna, Soğuk Mezeler (Ekstra)
Akşam Yemeği: Otelde Alınacak Olup, Tur Ücretine Dâhildir.
Rota: Otel – Alanya (138 Km) Alanya – Dim Çayı (14 Km) Dim Çayı – Alanya (14 Km) Alanya – Kleopatra Plajı (4 Km) Kleopatra Plajı – Otel (132 Km)
Toplam Kat Edilecek Mesafe: 320 Km
Otele Giriş Saati: 19.00

 

7. Gün: DÜDEN ŞELALESİ - ASPENDOS TİYATROSU - RAFTİNG

Değerli misafirlerimiz, sabah otelimizde alacağımız açık büfe kahvaltı sonrasında, Düden Şelalesi gezimizi gerçekleştiriyoruz. Ardından, Anadolu’da günümüze kadar en iyi korunmuş Roma Tiyatrosu olan Aspendos Antik Tiyatrosu’nu geziyoruz. Sonrasında Türkiye’nin en güzel doğa spor alanlarından olan 7’den 77’ye herkesin rahatça yapabildiği ve bir daha asla hafızalardan silinmeyecek Köprülü Kanyonda Rafting turumuzu gerçekleştiriyoruz. (Ekstra) Rafting sonrasında Afyon – Kütahya – Adapazarı güzergâhından dönüş yolculuğumuza başlıyoruz. Rafting Yapmayacak Olan Misafirlerimiz İçin Farklı Bir Gezi Alternatifi Olmayacağından, Bu Misafirlerimiz Rafting Alanımızda Bulunan Restoranımızda Beklemek Durumundadırlar.

Değerli misafirlerimiz,  turumuzu tamamlayıp Bursa’ya varıyor ve bir başka PİCASSO TRAVEL (picassotravel.com.tr) organizasyonunda buluşmak üzere, sizleri aldığımız noktalara bırakarak, üzülerek sizlerle vedalaşıyoruz. Hoşçakalın...

Sabah Kahvaltısı: Otelde Açık Büfe Olarak Alınacaktır. Tur Ücretine Dâhildir
Öğle Yemeği: Alabalık Veya Izgara Seçeneği, Makarna, Salata, Meyve (Ekstra)
Akşam Yemeği: Yol Üstü Mola Tesisimizde Ekstra Olarak Alınacaktır. (Ekstra)
Konaklama: DİKKAT BU GECE OTEL KONAKLAMASI YOKTUR.

Rota: Otel – Düden Şelalesi (10 Km) Düden Şelalesi – Aspendos Antik Tiyatrosu (39 Km) Aspendos Antik Tiyatrosu – Afyon (281 Km) Afyon – Bursa (451 Km)
Toplam Kat Edilecek Mesafe: 781 Km
Toplam Tur Mesafesi: 2283 Km
Bursa’ya Varış Saati: 02.00 / 03.00

 

 

Fiyata Dahil Olan Hizmetler

  • Picasso Travel araçları ile Gidiş – Dönüş Ulaşım
  • 1618 Turizm kanununa göre zorunlu seyahat sigortası
  • Seçilen otellerde 5 gece yarım pansiyon konaklama
  • Otelde alınacak 5 sabah kahvaltısı açık büfe veya serpme
  • Otelde alınacak 5 akşam yemeği açık büfe veya set menü
  • Oniki Adalar Tekne Turu (1. Tekne Turu)
  • Oniki Adalar Tekne: Balık Veya Tavuk, Makarna
  • Picasso Travel araç içi soğuk sıcak ikramlar
  • Profesyonel kokartlı rehberlik hizmeti
  • Kekova Tekne Turu (2. Tekne Turu) 
  • Kekova Tekne içi Öğle yemeği
  • Kemer Tekne Turu (3. Tekne Turu)
  • Kemer Tekne: Balık veya Izgara Seçeneği, Makarna
  • Picasso Travel güvencesi
  • Picasso Travel Kılavuzluk hizmeti
  • Gezi boyunca tüm otopark ücretleri

Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler

  • Ekstra belirtilen tüm organizasyon ve yemekler 
  • Otelde alınacak olan yemeğin yanında içecekler
  • Odalarda minibar kullanımı 
  • Müze ve ören yerleri giriş ücretleri 
  • Kişisel tüm harcamalar
Bu etkinliğin süresi geçmiş
Picasso Travel
Bursa / Osmangazi / KÜKÜRTLÜ
Kükürtlü Mahallesi Oulu Cad. No: 25 Oylum Sitesi A-Blok D:2 16070 Osmangazi / BURSA / TÜRKİYE
Etkinlik Konuları

A PHP Error was encountered

Severity: Core Warning

Message: Module 'mongodb' already loaded

Filename: Unknown

Line Number: 0

Backtrace: