Ankara Start-Up Zirvesi

Etkinlik Detayları

7. Ankara Start-Up Zirvesi 20 Aralıkta Bilkent Cyberpark'ta!

Yenilikçi ve özgün web/mobil tabanlı fikirleri olan girişimcilerin yatırımcılar karşısında sunum yapma, yatırım alma ve ödül kazanma şansı yakaladığı organizasyonumuz Ankara Start-Up Zirvesi'ni yılda iki defa olmak üzere, Bilkent Cyberpark'ta gerçekleştiriyoruz. Ankara'nın ilk girişimci-yatırımcı buluşması olarak bilinen etkinliğimize her dönem 200'den fazla izleyici katılıyor ve ankarastartup.com üzerinden 400'den fazla tekil online izleyici sayısına ulaşıyor.

Girişimci-Yatırımcı buluşmaları ve panellerden meydana gelen zirvede şimdiye kadar, web/mobil tabanlı fikirlerini prototipleştirip, halihazırda yayına almış toplam 30'dan fazla girişimci sunum yaptı. Bunlardan birçoğu beğenilip GBA üyeleri tarafından İstanbul'a çağrıldı.Örneğin daha önce Ankara Start-Up 1.leriden olan Connedted2.me isimli web tabanlı girişim E-Tohum tarafından düzenlenen Start-Up İstanbul etkinliğinin birincisi oldu, 500 Startups tarafından yatırım aldı ve San Francisco'ya yerleştirilecek. Bununla birlikte Turkishtime dergisinin açıkladığı Türkiye'nin en gözde 100 Start-Up'ı arasında Ankara Start-Up Zirvesine katılan 3 projemiz (Obilet, Stajyeri, Ganipara) bulunmaktadır. Daha önce TC Başbakanlık Yatırım Destek ve Tanıtım Ajansı tarafından hazırlanan girişimcilik raporlarında yer alan etkinliğimizde yatırımcı ve konuşmacı olarak geçen dönemlerde Sina Afra(Markafoni CEO), Numan Numanbayraktaroğlu(212 CEO), Hikmet Özgözen, Baybars Altuntaş, Yüksel Dibekoğlu, Ömer Akarca, Baybars Altuntaş, Cem Soysal(Inventram), Melih Ödemiş, Ali Karabey, Joachim Behrendt, Fatih İşbecer, Tümay Asena(Nokta.com CEO), Elbruz Yılmaz ve Alemşah Öztürk gibi isimleri konuk ettik. Bu yılda birçok girişimci yatırımcılar karşısında sunum yapma şansı yakalayacak. 

Başvuru ve Ön eleme Süreci:

- Web, Mobil veya Sosyal Oyun girişimi olan ve yatırım almak isteyen herkes web sitelerinin linki ya da mobil uygulamalarının ismi ve kısa bir tanıtım yazısıyla birlikte www.ankarastartup.com adresinden başvurabilir. (Son Başvuru Tarihi: 10 Aralık 2014)

- Başvuran projeler arasından bir ön eleme yapılacak ve 15 Aralık tarihinde ön elemeyi geçen projeler açıklanacaktır.

- Ön elemeyi geçen başarılı projelerin sahipleri, 20 Aralık tarihinde yatırımcılar karşısında 6'şar dakikalık sunumlar yapıp, yatırım ya da mentörlük almaya şansı yakalayacaklar. Jüri tarafından seçilen proje para ödülü kazanacaktır.

-Ayrıntılı Bilgi ve başvurularınız için www.ankarastartup.com adresini ziyaret edebilirsiniz.
-Bir projeniz yoksa girişimcilerimizin birbirinden keyifli sunumlarını izlemek için izleyici kaydınızı http://ankarastartup.eventbrite.com/ adresinden yapabilirsiniz.

Not: Fikrin prototipi olması gerekmektedir. Sadece fikir aşamasındaki projeleri kabul edilmeyecektir.

Yer: B BLOK DR.FİKRET YÜCEL KONFERANS SALONU, BILKENT CYBERPARK, ÇANKAYA, ANKARA

Bu etkinliğin süresi geçmiş
Bilkent Cyberpark Fikret Yücel Konferans Salonu
Ankara / Merkez
Cyberplaza B Blok Kat:1
Etkinlik Konuları

A PHP Error was encountered

Severity: Core Warning

Message: Module 'mongodb' already loaded

Filename: Unknown

Line Number: 0

Backtrace: