Ankara Kuytu Evden Kaçış

Yarışma / Kültürel

3 Şubat 2015, Salı - 18 Mayıs 2015, Pazartesi

10:00 - 02:00

Ücretli

05061568213

alperalpyildiz@hotmail.com

Etkinlik Web Sayfası

Etkinlik Detayları

Ankara Kuytu Evden Kaçış Oyunu düşünmeye, dikkate ve odaklanmaya dayalı bir evden kaçış oyunudur.Bir ev düşünün ev diyebilirseniz tabi. Arkadaşlarınızla üzerinize kapıyı kilitliyor şifreler bulmacalar ve kilitlerle sizi 1 saat başbaşa bırakıyoruz . Korkunuzu kontrol ederek , şifrelere odaklanarak , ekip ruhunu bozmadan bir saat içinde evden çıkabilecek misiniz ??

 Oyunumuz 2-5 kişilik gruplarla oynanır. Grup olarak eve girdiğiniz anda oyuna başlamış olursunuz. Eve girdiğinizde oda kapılarındaki çeşitli kilitler ve karanlık bir ortam sizi karşılar. Oyunda hedef 60 dakika sürede ipuçlarından yararlanarak görevleri tamamlamak ve evden çıkabilmektir. Daha detaylı bilgi ve uygun rezervasyon zamanları için web sitemiz www.kuytuevdenkacis.com'u ziyaret edebilirsiniz.

Gizemi çözmek, görevleri tamamlamak ve evden çıkmak için 60 dakikanız var. Evdeki her obje ve detay sizi çıkışa yönlendirebilecek ipuçları vermektedir. Önemli olan her detayı incelemeniz, hiçbir şeyi gözden kaçırmamanız… Ama bu kadar değil; evde aynı zamanda sizin kafanızı karıştıracak tuzaklar da mevcut. Mantığınızı ve yaratıcılığınızı kullanacaksınız.

 

Bu etkinliğin süresi geçmiş
Kuytu Ev
Ankara / Çankaya
Tunus Caddesi No: 49
Etkinlik Konuları