Ankara'da Sony ile 4K Günleri

Etkinlik Detayları

Avkom Teknoloji tarafından düzenlenen 4K Günlerinde, öncelikle SONY'nin 4K ürünlerini uygulamalı tanıma, inceleme imkanı bulacaksınız. Ayni salon içinde bir yandan 4K kameralarda çekimlerin kalitesini izlerken, diğer tarafta bu 4K görüntülerin işlenmesini, kurgulanmasını ve yayın sistemlerinde nasıl kullanıldığını uygulamalar ile göreceksiniz.
Uzman Sınıfında PXW-FS7, PXW-X200, PXW-X180, PXW-X160 ve PXW-X70 hakkında daha fazla bilgi edineceksiniz. Ürün tanıtımında ürünleri yakından tanımanın yanı sıra, Sony'nin çok yönlü XAVC codec'i hakkında bilmeniz gereken her şeyi öğrenecek ve 4K çekimin planlanması gibi prodüksiyonla ilgili meseleler hakkında bilgi sahibi olacaksınız. Farklı kameraları kıyaslayacak ve her birinin çeşitli özelliklerini öğreneceksiniz.
Ülkemizde ve yurtdışında birçok önemli yapıma imza atan bağımsız kameraman Oytun Orgül'ün, hangi SONY kamera ile neler yapılabileceğini aktaracağı, elde ettiği ürün deneyimlerini katılımcılarla paylaşacağı bu etkinliği, kaçırmamanızı tavsiye ediyoruz. 

Etkinliğe katılım için Katılım Formu doldurabilir, 0212.320 88 20 yi arayarak bilgi verebilirsiniz.. 

Bu etkinliğin süresi geçmiş
Swiss Otel Ankara
Ankara / Çankaya
Yildizevler Mahallesi Jose Marti Caddesi No: 2
Oytun Orgül
Profesyonel Kameraman