Andre Rieu Konseri

Konser / Klasik Müzik

27 Kasım 2014, Perşembe

21:00 - 23:00

Ücretli

Etkinlik Detayları

Klasik müziğin Madonna'sı André Rieu, Johann Strauss Orkestrası ile birlikte sürprizlerle dolu yepyeni performansıyla 29 Kasım'da Ülker Sports Arena'da...

Dünyanın tüm müzik otoritelerince bu yüzyılın en önemli müzisyenlerinden biri kabul edilen André Rieu, yoğun istek üzerine dünyanın en ünlü orkestralarından Johann Strauss Orkestrası ile birlikte yeniden İstanbul’a geliyor.

MAP, Piu Music ve CEO Event işbirliğiyle Türkiye'ye gelecek olan André Rieu, bu kez 27 Kasım 2014'te Sinan Erdem Spor Salonu'nda ve 29 Kasım 2014'te Ülker Sports Arena’da iki özel konser ile sevenleriyle buluşacak.

Bugüne kadar dünya müzik listelerinde 30 kez liste birinciliği, 355 Platin Albüm ödülü, 35 milyon DVD satışı, 2012 dünyanın en çok satan erkek sanatçısı, 2009-2011 Yılın Tur Sanatçısı-Top 10 gibi başarıları elinde tutan André Rieu, yine Pollstar listelerinde de 2012 yılının en çok kazanan müzisyenler listesinde 12. sırada yer alıyor.

The New York Times'ta yayınlanan bir incelemede "Klasik Müziğin Madonna’sı" olarak söz edilen ve müziğinin tüm dünyayı kucaklayabilecek bir güce sahip olduğundan bahsedilen André Rieu, günümüzde olimpiyat statlarında konser verebilen tek klasik müzik sanatçısıdır.

Bu etkinliğin süresi geçmiş
Sinan Erdem Spor Salonu
İstanbul / Bakırköy / ATAKÖY
Olimpiyat Evi Yanı
Etkinlik Konuları

A PHP Error was encountered

Severity: Core Warning

Message: Module 'mongodb' already loaded

Filename: Unknown

Line Number: 0

Backtrace: