Anday Yolaç ÜCRETSİZ Şifa-Şifacılık Tanıtım

Seminer / Kişisel Gelişim

13 Eylül 2019, Cuma

19:00 - 20:00

Ücretsiz

0 553 289 99 12

Etkinlik Detayları

Anday Yolaç
ÜCRETSİZ Şifa-Şifacılık Tanıtım


TARİH: 13 EYLÜL 2019
19:00 - 20:00

YER: Hayatölyesi: 0553 289 9912
Karşıyaka-İzmir

Şifanın sözlük anlamı bedensel veya ruhsal bir hastalığın son bulmasıyla hastalıktan kurtulmaktır.

Şifa genel olarak iki şekilde ele alınabilir:

1. Manyetik Şifa, Manyetik-Telkin karışımı şifacılık
Manyetik kuvvetin insan organizmasına etkisi bilinen bir gerçektir. Nasıl bir mıknatısın çekme ve itme özelliği mevcutsa, insan organizmasında da bu özellik vardır. En basitinden manyetik nefes, el ile sıvazlama, pas (mesh), manyetize edilmiş su, bitki vs. manyetik şifacılığın yaygın uygulamalarıdır. Manyetik-telkin karışımı ile yapılan şifacılıkta ise; hasta, şifacı tarafından paslarla ve telkinlerle manyetik bir uykuya alınarak kendisine telkin verilir.

2. Ruhsal Şifa
Buna aynı zamanda medyomsal şifacılık da denir. Yani bir şifacı medyomun vasıtasıyla meydana getirilen iyileşme ve tedavi şeklidir. Yakın veya uzaktan şifacılık ve kansız meliyatlar bu sınıfa girmektedir. Şifacı, bedensiz ruhsal varlıklar vasıtasıyla gelen şifa tesirlerini kendi vücudundan geçirerek hastaya, hasta bölgeye, hastanın bedeninin ihtiyaç duyulan yerine aktarmak suretiyle ruhsal şifa meydana getirilir. Gerçekte tedaviyi meydana getiren kişi şifacı değil,hastadır. İyileştirici güç bize dışarıdan empoze edilen bir şey değil, içimizde varolan kudrettir. Bir başka deyişle, hasta, kendi kendisini iyileştirebilecek tek kişidir; bir başkası (şifacı) iyileşmenin meydana gelebilmesi için yalnızca bir "aracı" rolü oynar. Şifacı gerçekte var olan şifa enerjisini açığa çıkaran yardımcı kişidir, diyebiliriz. Demek ki, aslında hiç kimseyi "şifacı" olarak nitelendirmememiz, daha ziyade iyileşmenin gerçekleşmesi için enerjiyi bir başkasına aktararak onun enerjisini güçlendiren bir ARACI ya da DÖNÜŞTÜRÜCÜ olarak görmemiz gerekir.

Şifacı olmak için, daha ziyade iç sukunete nasıl kavuşacağımızı ve karşılıksız sevgiyi nasıl geliştirebileceğimizi öğrenmek gerekmektedir.

ENERJİSEL ŞİFA

Hasta kişinin enerji ve aura sistemi dengelenerek yapılan çalışmalardır bunlar elle şifa teknikleri reiki kukai chikong prana çalışmaları deekşa karuna reiki

Psikolojik rahatsızlıklar hava yani nefes tedavisi ile bedensel rahatsızlıklar su tedavisi ile gerçekleşir.
Bu alternatif tıp olup gerçek tıbbın yerine geçmez . Siz doktorunuzun ilaçlarını ancak doktorunuz bırak deyinceye kadar devam etmeniz gerekir. Fakat birkaç seansta mide ağrılarından tutun tekrar eden yumurtalık ve göğüs kistlerine kadar geçtiğini göreceksiniz.

Anday Yolaç
Reiki Master

Bu etkinliğin süresi geçmiş
Hayatölyesi
İzmir / Karşiyaka
Tuna Mh. Salah Birsel Sk. No: 35B K: 4 D: 4 (Akbank Sk.) Karşıyaka - İzmir