Anathema

Konser / Rock

23 Mayıs 2015, Cumartesi

23:00 - 01:00

Ücretli

Etkinlik Detayları

1990 yılında kurulan dünyaca ünlü progressive rock grubu Anathema, 23 Mayıs'ta garajistanbul sahnesinde bir kez daha Türkiye'deki hayranlarıyla buluşmaya hazırlanıyor.

Kurulduğu ilk yıllarda doom metal tarzında müzik yapan, daha sonra pyschodelic ve progressive rock tarzında eserler sunan Anathema, Türkiye'de çok büyük ve sadık bir hayran kitlesine sahip... Cavanagh ve Douglas kardeşlerden oluşan grupta; gitar ve vokallerde Vincent Cavanagh, gitar, klavye ve vokalde Danny Cavanagh, bas gitarda Jamie Cavanagh, vokallerde Lee Douglas ve davulda John Douglas yer alıyor.

Anathema'nın doom metal ve pyschodelic rock çizgilerindeki müziği, melankoli ve aşk temalı sözlerle birleşince yıllarca özellikle genç kesimin başucu gruplarından biri oldu. Metal müzik dinleyicileri ile tarzın uzağındaki kesimi birleştiren sound'u ve müziklerindeki duygusal atmosferi sayesinde canlı performanslaın aranılan ismi oldular.

Kariyerlerinin en başarılı albmü olan 2012 tarihli "Weather Systems" birçok ödüle layık görülürken, grup son yıllarda dünya çapında verdiği konserlerle hayranlarıyla buluşma imkanı yakaladı ve yeni kitlelere ulaşarak dinleyici kitlesini arttırmayı başardı.

Bu etkinliğin süresi geçmiş
Garaj İstanbul
İstanbul / Beyoğlu / İSTİKLAL
Kaymakam Reşat Bey Sokak, İstiklal Caddesi, Tomtom Mahallesi, Galatasaray
Etkinlik Konuları