Anadolu Ateşi Kıvılcım Dans Gösterisi (Aydın)

Sahne Sanatları / Modern Dans

29 Ocak 2015, Perşembe

20:30 - 23:00

Ücretli

05547627047

aydinsanat@gmail.com

Facebook

Twitter

Etkinlik Web Sayfası

Etkinlik Detayları

Anadolu Ateşi Kıvılcım Çocuk Gösterisi Yarıyıl Tatilinde Çocuklarla Buluşuyor

Anadolu Ateşi “ KIVILCIM” Çocuk Grubu
Anadolu Ateşi Dans Topluluğu'nun 2012 projesi olan “KIVILCIM” çocuk gösterisi 27 Ocak 2012’de Haliç Kongre Merkezi'nde ilk galasını gerçekleştidi. Çocuklar kadar gençlerin ve yetişkinlerinde büyük bir keyifle izlediği “KIVILCIM” çocuk gösterisi, seyircilerine büyüleyici bir gösteri sundu.

Anadolu Ateşi “KIVILCIM” gösterisi üstlendiği tüm misyonların yanı sıra, çocukların, gençlerin, ailelerin bir arada keyifle izleyeceği bir gösteridir. Anadolu topraklarının zenginliklerinden derlenen kareografisi, etnik ve modern dans kurgusu ile sahneye taşınacak. Çocukların küçük yaşlarında sanatla tanışmalarını, dünyaya bakış açılarını sanat ile harmanlamalarını sağlayacak olan gösteri, her yaştan izleyici için, Anadolu Ateşi ve Troya gibi defalarca izlenen, her seferinde yeniden keşfedilen bir sanat ritüeline dönüşecek.

Türkiye’nin ilk profesyonel çocuk dans topluluğu olan “KIVILCIM” Çocuk Grubu , 4-12 yaş aralığında, 80 üstün yetenekli çocuktan oluşmaktadır.
2000 çocuk arasından sınavla seçildi. Projenin çalışmaları 2 yıl sürdü. Haftada 5 gün, günde 6 saat prova yapıldı.Bu gösteride çocuklar, Anadolu Ateşi’nin efsaneleşmiş 90 dakikalık performansındaki koreografinin yanı sıra, içinde akrobasi olan yeni bölümler de sahneleyeceklerdir.

Biletler:
Salon: 50 TL
Balkon: 40 TL


 

Bu etkinliğin süresi geçmiş
Aydın Kültür Merkezi
Aydın / Merkez
Hasanefendi Mah. 1913 Sokak No:67
Etkinlik Konuları
Dans

A PHP Error was encountered

Severity: Core Warning

Message: Module 'mongodb' already loaded

Filename: Unknown

Line Number: 0

Backtrace: