Ali Bayram İmza Gününde Adana'da

İmza Günü / Kültürel

9 Nisan 2015, Perşembe

14:00 - 15:30

Ücretsiz

Facebook

Etkinlik Web Sayfası

Etkinlik Detayları

Yazar Ali Bayram bu ayın sonunda kitapçıların raflarını süsleyecek olan Kuğulu Park Cinayeti Romanının tanıtımı, günümüze kadar yayınlanmış beş eseriyle Adana'da okurlarıyla buluşuyor.

Okuyucu kitlesinin merakla beklediği Polisiye romanın Başken sokaklarında işlenmesi, simge haline gelen Kuğulu Park'ın bu eserde kullanılması eserin raflarda yerini alır almaz kitap severler tarafından büyük ilgi göreceği kesindir.

KUGULU PARK CİNAYETİ ROMANIN DA;

Ankara’nın adını Tunalı Hilmi Efendinin isminden alan meşhur caddesinde bulunan Kuğulu Park’ın hikâyesini edebiyatın son günlerde adından çok sık söz ettiği roman yazarı Ali Bayram’dan bir eserle karşımıza çıkıyor.

Kuğulu Park Cinayeti romanı öylesine iddialı ve öylesine okuyucusunu kendisine kilitleyecek bir replikle buluşmaya hazırlanıyor ki?

“Bu ülke de en kolay şey bir kadını öldürmektir. Çünkü kadına değer vermeyen toplumun hepsi şüphelidir. Kuğulu Parkta öldürülen o kızların bedeninde "Maalesef senin de parmak izin var."

Ülkemiz de son günlerde artan kadın cinayetlerinden dolayı Ali Bayram’ın her eserinde olduğu gibi yine zirve yapacak bir konuyu yazması adından yine söz ettireceğe benziyor. 

Ali Bayram yeni çıkacak romanı için Adana'da sevenleriyle buluşuyor.

Bu etkinliğin süresi geçmiş
Adana Fuar Alanı
Adana / Seyhan
Seyhan, Adana
Etkinlik Konuları