Ali Bayram ile Polisiye Sohbetler

Söyleşi / Kültürel

2 Haziran 2017, Cuma - 21 Haziran 2017, Çarşamba

21:30 - 22:15

Ücretsiz

turkahsap@hotmail.com.tr

Facebook

Etkinlik Web Sayfası

Etkinlik Detayları

Bu yıl 36.ncısı Vakıf Fuarcılık tarafından düzenlenecek olan Ankara Kocatepe Camii  Kitap ve Kültür Fuarı 02~21 Haziran 2017 tarihleri arasında Ramazan Ayı boyunca kitapseverler ile Yazarları buluşturmaya hazırlanıyor.

Bu sene Kocatepe Camii Kitap ve Kültür Fuarına bir ilk olarak Polisiye Yazarlardan Ali Bayram'ın 02~21 Haziran 2017 Tarihleri arasında her akşam 21:30 'da "Polisiye Sohbetler" konulu Söyleşi ve İmza Günü olarak katılacaktır. Tüm kitapseverlerin iftar akşamlarında keyifli konulara imza atacak olan Ali Bayram'ın Polisiye Romanlarda yaşanılan konuların kitapseverler ile hoş sohbette buluşacak.

2017 Yılında Atakule Cinayeti isimli Polisiye Romanı yayınlanan Ali Bayram'ın Ramazan Bayramının ilk günlerinde Maraz'ın Kahvesi isimli romanı okuyucusu ile buluşmaya hazırlanıyor. 

Son günlerde Polisiye Roman konusunda gerçek cinayet dosyalarını romanlarına taşıyan Ali Bayram Edebiyat Dünyasında yeni bir tartışmaya yol açmıştı. Polisiye Romanda "Kurgu mu?" Yoksa "Cinayet Dosyası mı?" sorusunu ile Onedio, Neokur, 1000Kitap ve birçok edebi forum sayfalarında bu konu günlerce konuşulmuştu.

Ramazan Boyunca 02 Haziran 2017-21 Haziran 2017 tarihleri arasında her akşam 21:30 'da Kocatepe Camii Kitap ve Kültür Fuarı Gazali Salonunda "Polisiye Sohbetler" konulu söyleşi ve imza günü ile Ali Bayram kitapseverlerle birlikte olacak.  

Bu etkinliğin süresi geçmiş
Ankara Kocatepe Camii
Ankara / Çankaya
Ankara Kocatepe Camii Avlusu, Kültür Mah. Dr. Mediha Erdem Cad. Olgunlar Sokak
Etkinlik Konuları