Ali Bayram 3.Marmaris Kitap Günleri

İmza Günü / Dil ve Edebiyat

28 Ağustos 2017, Pazartesi - 30 Ağustos 2017, Çarşamba

10:00 - 12:00

Ücretsiz

Facebook

Twitter

Etkinlik Web Sayfası

Etkinlik Detayları

Marmaris Kitap Günleri, kısa bir süre önce aramızdan ayrılan gazeteci Tayfun Talipoğlu anısına 28 Ağustos - 4 Eylül tarihleri arasında 3. kez düzenlenecek. 6 gün sürecek etkinlik kapsamında 22 yayınevi ve yayınevlerine bağlı yazarlar hergün saat 10.00'dan 19.00'a kadar Kültür ve Sanat Evi'nde olacak. 28 Ağustos Pazartesi günü saat 17.00'da okuyuculara kapılarını açacak Kitap Günleri'nde indirimli kitaplar da satışa sunulurken, yazarlar kitaplarını okuyucular için imzalayacak. Etkinlik kapsamında ayrıca Ali Bayram, İrfan Değirmenci, Portekiz Fahri Konsolosu Aaron Nommaz, Asiye Koray Bendon okuyucularıyla bir araya gelecek.

Öte yandan Ali Bayram 28 Ağustos 2017 Pazartesi tarihinde Kültür ve Sanat Evi'nin konuğu olacak ve kitaplarını imzalayacak.

Ali Bayram 2017 Yılında Atakule Cinayeti isimli polisiye romanından sonra Ağustos ayın içerisinde yayınlanan yeni kitabı Maraz'ın Kahvesi romanını ilk kez Marmaris 3.Kitap Günlerinde okuyucularına Puslu Yayıncılık standında imzalayacak.

Eylül ayı sonlarına doğru Cinayet Lisesi isimli polisiye romanı yayına girecek Ali Bayram'ın bu yıl içerisinde çıkaracağı üçüncü kitabı olacak. 

Bu etkinliğin süresi geçmiş
Etkinlik Konuları