Aktiffelsefe Konuşmaları IV : Siz Her Şeysen Daha Önemlisiniz

Etkinlik Detayları

Siz Her Şeyden Daha Önemlisiniz – Önce Siz Sağlıklı, Mutlu ve Varlıklı Olmalısınız –

Yaşamda üstlendiğimiz sorumluluklar ve görevler bizi kendimizden ayırıyor ve kendimizi bir kenara koyup başkaları için yaşamaya başlıyoruz. Peki, ya kendimiz? Kendi yaşamımız ne olacak?

Tarih: 27 Aralık Salı – 19.30
Konuşmacı: Ali Kirman
Konferans süresi: 1 Saat
Yer: Aktiffelsefe Bursa Şubesi – Fethiye Mah. Gazi Sok. No:14 Nilüfer / BURSA (FSM Bulvarı Bosch Addax Arası)

Ali Kirman orta öğrenimini TED Ankara Koleji ve İngiliz Erkek Lisesi (EHSB)’de, yüksek öğrenimini İngiltere’de, University of The West of England (UWE)’de ekonomi dalında B.A Economics derecesi alarak tamamladı.İş yaşamına Koç Grubunda satış temsilcisi olarak başladı. Çokuluslu şirketlerde orta ve üst düzey yönetici kademelerinde çalıştı. Bu süre zarfında yurt içinde ve dışında birçok seminer ve kursa katıldı.

Ali kirman 1991 yılında kendi eğitim ve danışmanlık şirketini kurdu. Kendi özel programlarını hazırladı ve sunmaya başladı. “Satış Becerileri Kazanma ve Geliştirme”, “Müşterilere Hizmet Sunma”, “Satış Kadrosunun Yönetimi”, “Gruplar Karşısında Etkin Konuşma ve Sunum Becerileri” konularına yoğunlaştı.

Ali Kirman, yerli ve çok uluslu markaları temsil eden şirketlerin dönemsel satış, ürün lansman, distribütör-bayi-yetkili satıcı-yetkili satış noktaları, iş-çözüm ortakları toplantılarına konuşmacı olarak katılmakta, yaratığı sıcak ve dinamik ortamda dinleyicileri bilgilendirmekte, şevklendirmekte ve başarıya yönlendirmektedir.

Bugün otuzu aşkın sektörde sayısı üç bine yaklaşan eğitim seminerleri ve konferanslar veren Ali Kirman’ın seminer ve konferanslarına katılanların sayısı 35.000’e ulaşmıştır.

Ali Kirman’ın 1997 yılında, ‘Satışta Profesyonellik’ adlı ilk kitabı yayınlandı ve Türkiye’nin en çok satan, bir Türk yazar tarafından yazılmış ilk satış kitabı olmayı başardı. 2002 yılında ‘Satışı Cepheden Yönetmek’ adlı ikinci kitabı ve 2008 yılında ‘Bir Konuşma Yapar mısınız?’ adlı üçüncü kitabı yayınlandı.

AKTİFFELSEFE KONUŞMALARI

Aktiffelsefe konuşmaları, iki haftada bir Salı akşamları, konusunda uzman kişilerle Bursalıları birikimlerini paylaşmak üzere bir araya getiriyor. Toplumun her kesiminden; sanatçılar, yazarlar, iş adamları ve akademisyenler, yıllar içinde edindiği tecrübelerini ve bilgi birikimlerini Aktiffelsefe’nin konuğu olarak “Aktiffelsefe Konuşmaları” kapsamında, ilgi duyan kişilerle bir araya gelerek paylaşıyor. Sizleri de bu çalışmanın bir parçası olmaya davet ediyoruz. Konuşmalarımız ücretsizdir ve herkesin katılımına açıktır.
Her konuşma sonunda katılımcılara katılım belgesi verilecektir.

Bilgi ve iletişim için: 0542 251 80 69

Bu etkinliğin süresi geçmiş
Aktiffelsefe Bursa
Bursa / Nilüfer / FETHİYE
Fethiye Mah. Gazi Sok. No:14 (FSM Bulvarı Bosch Addax Arası),Nilüfer - Bursa
Etkinlik Konuları