Access Beden Prosesleri Seansları

Çalıştay / Kişisel Gelişim

11 Eylül 2019, Çarşamba - 30 Eylül 2019, Pazartesi

14:00 - 20:00

Ücretli

0 553 289 99 12

Etkinlik Detayları

Access Beden Prosesleri Seansları
Şaver Dinçer

TARİH: Her Salı
14:00 -20:00

YER: Hayatölyesi:0553 289 9912
Karşıyaka-İzmir

*** Lütfen Önceden Bizimle İletişime Geçerek Randevu Alınız.***

Bedenlerimiz; duyusal, algısal birer organizmadır. Tüm fiziksel ve ruhsal hastalıkların, bedenimizde oluşan; hücresel, dokusal, yapısal
moleküler bozukluklarla başladığını biliyoruz. Beden Prosesleri ile bedeninizle bir iletişim başlatmış oluyoruz.

Access Consciousness'ta 50'nin üzerinde Beden Prosesi mevcuttur; bu enerjiler bedenin değişmesini ve dönüşmesini kolaylaştırırlar. Bu dinamik proseslerin her biri eller ile bedene hafifçe dokunularak bedeni şifalanmaya ve kendini yaratmasına davet ederler. Bedeninizin orijinal fonksiyonlarına dönmeleri için kolaylaştırıcı olurlar.

Beden Prosesleri;

BEDENE KAOS AŞILANMASI
GENÇLİK AŞISI
DÜZEN NOKTALARININ YOK EDİLMESİ
ELİMİNASYONLAR
BAĞIŞIKLIĞIN AKTİVE EDİLMESİ
RADYOAKTİF BAŞLANGICIN YOK EDİLMESİ
GENETİK MOLEKÜLER YAPILAR
SİNİR HÜCRELERİ VE KELLİK
ÖFKE VE KIZGINLIK BLOKAJ NOKTALARI
CİNSEL İSTEKSİZLİK
SABİT ÖFKE
GÖRÜŞ GÜCÜ
İŞİTME GÜCÜ
DENGE
DİRENÇ
BMM KOPYALAMA BİO TAKLİTÇİLİK
BEYİN KAPASİTESİ ARTTIRMA
HÜCRESEL HAFIZA: Eski yada yeni fiziksel travmalar, ameliyatlar gibi hasarlı dokuların etkisini geri çevirmek için ilgili bölge üzerine elle yapılan bir uygulamadır.Travmanın hücredeki kilidini açar ve darbenin hafızasını silerek, travma öncesine geri döndürür.
MTVSS: Access beden proseslerinin içinde en çok kullanılan ve etkisi güçlü olan proseslerden birisidir.Bedenin hemen hemen her tür işlevsel bozukluğunda kullanılan aynı zamanda bağışıklık sistemini de güçlendiren tüm beden üstünde elle yapılan bir uygulamadır.İleri fazda ki kanser dahil bir çok hastalıkların bile tamamıyla iyileştiği ile ilgili bir çok geri bildirimde bulunulmuştur.Beden bu prosesle en az 20 uygulamadan sonra orijinal tasarlandığı halinde geri döner. Binlerce farklı şekilde kullanılabilir ve her seferinde farklı olasılıklar yaratır.
HEPAD: Sahip olduğunuz her sabit bakış açısı için farkındalığı kesmek zorunda kalırsınız. Her ne zaman sabit bakış açılarıyla farkındalığınızı kesiyor, kendinizi durduruyor,yavaşlatıyor, ilişkileriniz, işleriniz dağılıyor, felçli gibi hareketsiz ve seçimsiz duruyorsanız, köreliyor ve yaratım yerine yıkımdan işliyorsanızbu proses bunların kilidini açmakla ilgilidir. Aynı zamanda bedende ağrı yaratan şeylerin büyük miktarını HEPAD lar oluşturur, bunları da elimine eder. Ergenlik, düzensizlik, felç, körelmek, yıkım gibi durumlarda kuvvetlidir.
MANYETİK SEKS MÜHÜRLERİ
Genellikle cinsellikle ilgili sorunlarda, hastalklarda, istismarlarda ve cinsel isteksizlikte kullanılıyor.
BİLİNÇ A. : Bedenlenme aslında tüm realiteye bedenlenmektir, bu prosesle tüm bu realiteye bilinçli bedenlenme olarak tezahür etmenin kilidini açar.Bu kilitli kaldığınız realiteyi değiştirmeyi kolaylaştıracak olan beden prosesidir.
AĞRI KESİCİ
ANAFİLAKTİK ŞOK VE GEVŞEMENİN DÖRDÜLÜ : İki ayrı proses gibi ancak birlikte tek proseste kullanılır. Fazla çalışmaktan ya da yoğun kaslardan oluşan ağrılı bölgeye elle yapılan pratik uygulamadır. Kramplarda yada safra kesesi sorunlarında da kullanılabilir.Ayrıca Anaflaktik şok yaşayan kişilerin bu durumunu değiştirebilir. Bazen yargılama yada başkalarının dayattığı bakış açıları nedeniyle de beden şoka girebilir.Bu durumda da işe yarar. Beden yada seslerini çok çalıştıran dansçılar, şarkıcılar, sporcular, aşırı çalıştırılan hayvanlarda da kullanılabilir.
EKSİ BİR’İN KARE KÖKÜ: Soğuk algınlığı ve nezleyi birkaç saatte elimine eder ve bütün Bağışıklık sistemini güçlendirerek bir daha bu realitenin normal hastalıkları olarak kabul edilen şeylerindinamik biçimde üstesinden gelmesine ve böylece tekrar hastalanmama eğiliminde olmanıza izin veren pratik bir uygulamadır. Ayrıca uykusuzluk, kireçlenme, epilepsi gibi durumlarda kullanılabilir.
LENF BEZLERİ UYUMSUZLUK VE TUTARSIZLIKLARI: Lenf bezleri ve salgı bezleri sistemi içinde yer alan her tür durumda, öncelikle işitme, kulaklar ve sinüs tıkanma da işe yarayacak bir uygulamadır.Varis, gut hastalığı gibi durumlarda da etkili olduğu geri bildirilmiştir.
DM ve MD: Her tür molekülle konuşarak (beden, gida, eşya,vs) Tezahür ettiren, Onaran ve artıran ile azaltan ve yok eden olarak iki türlü kullanımı olan bir beden prosesidir.Örneğin, bedende istenmeyen ne varsa kistler, urlar, yağlar, selülit, ödem, şişlik, vs azaltır ya da yok eder. Ya da bedende eksik olan şeylerin ortaya çıkması, değişmesi yada artması için,örneğin kıkırdak kaybı, bedendeki demir eksikliği gibi bunların artmasına yada tezahür etmesini sağlar. Aynı zamanda cüzdanlarda para tezahür ettirmek içinde kullanılabilir.
TSS: Hem fiziksel hem de duygusal travmaları çözer. Özellikle bir konuya takılı kalınmışsa, sürekli geriye dönüp duruluyorsa bunu bitirir.(Kaza anı şoku, ölümle kayıp, büyük duygusal travmalar gibi, aşk acısı, vs). Hem beden üstünde elle uygulama yapılabilirken hem de sözel olarak kullanılabilir,hatta Bars esnasında da çalıştırılabilir. Gerçekten çok etkili olan önerdiğim ve en çok kullandığım proseslerden birisidir. Ayrıca kemik eğriliği, osteoporoz, skolyoz, titreme, parkinson gibi durumlarda da kullanılır.
TSS OF DISP&I: Alkol yada uyuşturucu kullananlara yada mükemmeliyetçilikten işleyenlere uygulanabilen bir beden prosesidir.Uyuşturucu ve alkol etkisi altındayken herkesi algılar ve yargılamaları emersiniz. Farkındalığı ise kesersiniz. Ayrıca her ne zaman alkol yada uyuşturucu etkisi altındaykenkarar verip, yargılayıp, hesaplayıp hüküm vermişseniz bunları da bedeninize kilitlersiniz. Uyuşturucu etkisinin diğer bir şeklide mükemmeliyetçiliktir.Bu da benzer etkiyi yapar. Sadece farkında olmak yerine her şeyi emersiniz ve bunlar üstünüze yapışır ve bunlara erişmeniz, açıp çözmeniz çok zor olur.
DEVRE SİSTEMİ: Bedenleri bir çeşit travma nedeniyle zarar gören, acı çeken insanlarda ve hayvanlarda işe yaramaktadır.Bu uygulama fiziksel olarak bedene uyumlanmış ve aynı zamanda diğer boyutlar, realiteler ve belki de beden tipleri boyunca yer alan sinirsel,sinaptik tepki sistemleriyle bağlantılı olarak çalışmaları için yapılmaktadır. Ameliyat yada kesik olan bir yer, içindeki devreyi de keser, bu proses onu iyileştirir.Nöbet geçirmekte olan insanlarda da işe yarar. Hem beden üzerine elle uygulanabilir hem de barlarla beraber çalıştırılabilir.OTİZM, ADD, ADHD ve OCD gibi durumlarda barsları çalıştırırken bu prosesi ve 10. Proses olan TSS birlikte çalıştırıldığında çok daha derine inen etki elde edilir.O nedenle bu prosesle 10 numaralı prosesin birlikte aynı günde alınmasını tavsiye ederim. Bars esnasında bu iki beden prosesi sözel olarak ilave edilebiliyor.
TST : Bu proses çözülemeyen ağrı ya da hareket etme zorluğu çeken travmalarda, özellikle tekrar eden travma geçmişi olan insanlarda kullanılır. Bedendeki tüm travmanın etkisini yok eder. Sporculara uygulanabileceği gibi süreklilik arz eden yoğun zahmetli ya da aşırı zahmetli işlerde çalışan kişiler içinde kullanılabilir. Özellikle süreklilik arz eden travmalarda kişi acıya adapte olup sanki normalmiş gibi işlevselliğini yitirdiği ve böylece ek travma yarattığı durumlarda özellikle bu proses önerilir. Ayrıca, kemik eğriliği, osteoporoz, skolyoz, bel fıtığı gibi durumlarda da kullanılır.
TMOBPP: İlginç bakış açıma göre fiziksel felç yada felçli gibi donup kalınan durumların eliminasyonu için kullanılabilir .
KARŞIT BOYUTLULUK: Diğer boyutların bedeninize bir bakış açısı vermesi ve bunun bedeninizi orada olduğu kadar burada da etkilemesidir. Başka bir gerçeklikte bedeniniz hastaysa bu hastalık burada ki bedende de karşılığını bulacak ve aynısını yaratacaktır. Bu proses hem burada hem diğer boyutlardaki konuları çözmüş olur. Özellikle boyun veya bel ağrısı çeken insanlar (özellikle değişimli ağrıyorsa) bu uygulama için en önemli adaylardır. Çok fazla hareket zorluğu ve sertlik yaratan pek çok kısıtlamada da kullanılabilir. Kurtulamıyor muşunuz gibi görünen bazı şeyler içinde bu uygulama uygundur.
BEDENLERE NEŞE YÜKLEMESİ
İŞLEVSEL VE YAPISAL BÜTÜNLÜK
NEFES VE SOLUNUM
DNA ELİMİNASYONU
DÖLLENME: ilginç bakış açıma göre Üremeyle ilgili olmakla beraber insanına kendisinden yeniden tezahür etmesini de kolaylaştıran bir beden prosesidir.
ESENKLİK VE ONARIM
DUYGUSAL YOĞUNLUK ONARIMI
BEDEN VE ALAN
BAĞIŞIKLIK SİSTEMİ
YERYÜZÜ İLE BİRLİĞİN ONARIMI
SAHNEDEN ÇEKİL: Özellikle yaşlı insanlarda yada koma gibi ağır durumda olan ne iyileşen ne de ölen arada kalmış kişilerde kullanıldığında, o kişiye bir seçimi olduğu hatırlatılmış olur, bu prosesle kişi ya iyileşir yada ölür.
TOKSİT ATMA
ZAMAN ALGISI
GÖRÜŞ GÜCÜ: Bu beden prosesi ardışık olarak en az 3 kez uygulandığında gözlüğünüze veda edebilirsiniz. Görüşü engelleyen ne varsa bunları düzeltir. Aynı zamanda bizim için gerçek olan ancak görmeyi ret ettiğimiz yerlerde de çalışır.
GENETİK HASTALIKLAR: Genetik hastalıklarda ve hasarlı dokularda travma prosesleriyle birlikte beden üstünde kullanılabilir. Manik – Depresif bozukluk, bunama. Parkinson ve şizofreni gibi mental sorunlar yaşayan kişilerde Barlarla beraber çalıştırılabilir.
KUŞATILAN ORGANLAR: Bu proseste yine çok yoğun çalışan bir prosestir.Benim ilginç bakış açıma göre karaciğerde birikmiş olan öfkeden tutun, büyü vs tesiri altındaysanız tüm bunlara neden olan tuhaf enerjlerden beden temizlenir.Ayrıca kalp sorunları gibi bedeninizde yaşadığınız birçok sorun da yine kullanılabilir.
PLASTİK KAPLAMA
TES : Bu uygulama gücümüzün dışına sürüklendiğimiz ve gelişmek değil sadece hayatta kaldığımız durumlarda bedenlenme deki güçsüzlük yalanlarına izin veren yerlerin iptal edilmesine yardımcı olur. Bedenlerle ilgli her tür durumda kullanılabilir. Baş ağrısı, omurga eğriliği gibi çok sayıda durum için kullanılabilir.
ALERJİLER
YÜZ GERME
TİMUS: Bağışıklık sistemini güçlendirir, bizim için asıl ve gerçek olan farkındalık kaynağını güçlendirir. Aynı zamanda ruhsal aerobik gibidir.

Bu etkinliğin süresi geçmiş
Hayatölyesi
İzmir / Karşiyaka
Tuna Mh. Salah Birsel Sk. No: 35B K: 4 D: 4 (Akbank Sk.) Karşıyaka - İzmir

A PHP Error was encountered

Severity: Core Warning

Message: Module 'mongodb' already loaded

Filename: Unknown

Line Number: 0

Backtrace: