Access Bars Uygulayıcılık Eğitimi

Eğitim / Kişisel Gelişim

16 Eylül 2018, Pazar

09:30 - 18:30

Ücretli

0 553 289 99 12

Etkinlik Detayları

Yurdanur Güleç
Accsess Bars Uygulayıcılık Eğitimi

16 Eylül 2018 (Pzr)
10:30 - 17:30

Hayatölyesi
İletişim: 0 553 289 99 12
Karşıyaka - İzmir

*****Katılım sınırlı sayıda olacaktır.Lütfen öceden arayarak kaydınızı yaptırın.*****

Access Bars® Nedir?

Yaşamımızda anlam yüklediğimiz, önem verdiğimiz duygularımız, düşüncelerimiz, hislerimiz, inançlarımız, kararlarımız beynimizde depolanarak, bir elektrik yükü oluştururlar. Bu elektrik yükü başımızda yer alan (zaman, umut, farkındalık, yaratıcılık, güç, kontrol, şifa, yaşlanma, cinsellik, para ) 32 adet enerji noktasında (bar da) birikir.Bars çalışması ile amaçlanan, o noktalara enerji vererek, orada oluşmuş manyetik alanı serbest bırakmaktır. Bars seansında bu noktalara parmak uçları ile yumuşakça dokunularak, bu noktalar aktif edilir. Bu noktalardaki enerji birikiminin serbest bırakılması ve vücudunuzdaki kısıtlamaların çözülmesi sağlanır.
En iyi sonuç; hayatınız tamamen kolaylıkla muazzam bir şekle dönüşebilir. Barları çalıştırmak bedenimize daha fazla rahatlık ve kolaylık getirir, tüm şifaya kapılar açılmaya başlar.

Access Bars’ın Faydaları :

• Stres azaltıcı / zihinsel gevezeliği temizlemek
• Uykuya yardımcı olmak
• Bedeninize daha fazla rahatlık ve neşe hediye etmek
• Çok daha fazla alıp kabul etmek ve biraz daha az iş yapmak
• Daha iyi uyumak ve tazelenmiş olarak uyanmak ve enerji dolu olmak
• ADD ve ADHD için (dikkat eksikliği hiperaktivite bozukluğu)
• Çocuklar için sınavlardan önce
• Hamile bayanlar için
• Derin gevşeme için
• Sizi kilitli tutan bazı zihinsel, duygusal, fiziksel ve enerjetik blokajları yok etmek için
• Hayatınız tam olarak hoşunuza gideceği gibi değil mi? Daha fazlasını arzu ediyor musunuz? Hayatınız ve yaşamınız için daha fazla alan ve olasılık yaratmak için.
• Ve çok daha fazlası için

*** https://www.youtube.com/watch?v=5X15Extq1fU&feature=youtu.be

Sertifika : Eğitim sonunda Uluslararası geçerliliği olan “Access Bars Uygulayıcı Sertifikası” verilir.

**Bu eğitimi birinci kez aldığınızda “Access Bars Uygulayıcısı” olur ve seans yapabilirsiniz; farklı eğitmenlerden ikinci ve üçüncü kez aldığınızda Uygulayıcılar yetiştiren bir “Access Bars Eğitmeni” olursunuz

Yurdanur Güleç kimdir? 

Mesleği öğretmenlik.Öğrenmeye ve öğrendiklerini aktarmaya aşık bir kişi.Kişisel dönüşüm yolculuğuna bireysel Regresyon seansları alarak başladı.Thetahealing Basic ve Advance Eğitimlerini,Reiki birinci seviye eğitimini,Seda Bağcan'dan Kabala derslerini aldı.Seda Diker ve ekibinden koçluk çalışmaları aldı..Aina Greta'dan Power of Shakti,Daniel Mitel'den Kriya Yoga eğitimlerini de aldım.Ayrıca uzun bir dönem boyunca Kundalini Yoga Meditasyonu uyguladım Pek çok atölye ve bireysel çalışmaya katıldıktan sonra hayatına Access Consciousness'ın girmesiyle tüm yaşamında dönüşüm çok daha hızlandı.Ve tabiri caizse artık Access Consciousness ile yaşıyor.Bunun üzerine Access Bars kolaylaştırıcısı olmaya karar verdi.Şu an Access Bars kolaylaştırıcısı ve uygulayıcısı.Eğitimlere hızla devam ediyor.Kısa süre içerisinde Access Consciousness'ın pek çok aracını daha hayatına dahil edeceğe benzer...Accsess ile insanların yaşamına katkı olmak ve katkı almak bundan sonraki yaşantısının en önemli düsturu.Eğer siz de Bars seansı alarak yaşantınızı dönüştürmeyi seçerseniz ya da Bars Eğitimi alarak hem kendinize hem çevrenize katkı olmaya gönüllüyseniz bir araya gelmek onun için bir ONUR dur.

Bu etkinliğin süresi geçmiş
Hayatölyesi
İzmir / Karşiyaka
Tuna Mh. Salah Birsel Sk. No: 35B K: 4 D: 4 (Akbank Sk.) Karşıyaka - İzmir