Access Bars

Eğitim / Diğer

10 Aralık 2017, Pazar

10:00 - 19:00

Ücretli

Etkinlik Detayları

Hayatımızı az ya da çok etkileyen stresi azaltmayı, zihinsel karmaşayı uzaklaştırmayı öğrenmeye ne dersiniz? Access Bars, fiziksel ve enerjetik blokajları temizleme tekniği ile tanışmadıysanız deneyimli eğitmen Berrak Banu Tarım'ı 9 Aralık Cumartesi günü Lokal8'de yakalayın.

Access Bars® Nedir
Yaşamımızda anlam yüklediğimiz, önem verdiğimiz duygularımız, düşüncelerimiz, hislerimiz, inançlarımız, kararlarımız beynimizde depolanarak, bir elektrik yükü oluştururlar. Bu elektrik yükü başımızda yer alan (zaman, umut, farkındalık, yaratıcılık, güç, kontrol, şifa, yaşlanma, cinsellik, para) 32 adet enerji noktasında (barda) birikir. Bars çalışması ile amaçlanan, o noktalara enerji vererek, orada oluşmuş manyetik alanı serbest bırakmaktır. Bars seansında bu noktalara parmak uçları ile yumuşakça dokunularak, bu noktalar aktif edilir. Bu noktalardaki enerji birikiminin serbest bırakılması ve vücudunuzdaki kısıtlamaların çözülmesi sağlanır.
En iyi sonuç; hayatınız tamamen kolaylıkla muazzam bir şekle dönüşebilir. Barları çalıştırmak bedenimize daha fazla rahatlık ve kolaylık getirir, tüm şifaya kapılar açılmaya başlar.

Access Bars’ın Faydaları:

• Stres azaltıcı / zihinsel gevezeliği temizlemek
• Uykuya yardımcı olmak
• Bedeninize daha fazla rahatlık ve neşe hediye etmek
• Çok daha fazla alıp kabul etmek ve biraz daha az iş yapmak
• Daha iyi uyumak ve tazelenmiş olarak uyanmak ve enerji dolu olmak
• ADD ve ADHD için (dikkat eksikliği hiperaktivite bozukluğu)
• Çocuklar için sınavlardan önce
• Hamile kadınlar için
• Derin gevşeme için
• Sizi kilitli tutan bazı zihinsel, duygusal, fiziksel ve enerjetik blokajları yok etmek için
• Hayatınız tam olarak hoşunuza gideceği gibi değil mi? Daha fazlasını arzu ediyor musunuz? Hayatınız ve yaşamınız için daha fazla alan ve olasılık yaratmak için.
• Ve çok daha fazlası için…

BERRAK BANU TARIM ÜZERİNE
*Access Consciousness® Sertifikalı Eğitmeni
*Access Bars® Eğitmeni
*Beden Prosesleri™ Eğitmeni
*Facelift® Eğitmeni
*Kendin Ol™ Macerası Eğitmeni
*İşi Keyifli Hale Getirmenin™ Eğitmeni Türkiye’nin Access Consciousness içindeki ilk sertifikalı
Eğitmenlerindendir. Uludağ Üniversitesi İktisat Bölümü’nden mezun olduktan sonra, mastırını İngiltere’de Salford Üniversitesi’nde Uluslararası İş İdaresi bölümünde tamamlamıştır. 7 yıl boyunca çeşitli sektörlerde çalıştıktan sonra; 2008 yılında Reiki ile başlayan kişisel gelişim alanındaki yolculuğu beden, ruh ve zihin bütünlüğüyle ilgili holistik çalışmalara ilgisini arttırmıştır.
Yaptığı araştırmalar sonucunda Dönüşümsel Nefes ile tanışmasıyla, yaşamındaki değişimler devam ederken; Access Consciousness® ile bilinçli ve an’da yaşamanın önemini deneyimlemiştir. Bu deneyimlerle birlikte; yaşamımı ve dünyayı daha iyi bir yer yapmak için neyi algılayabilirim, bilebilirim ve olabilirim sorusundan yola çıkarak; uluslararası Access Consciousness® Eğitmeni olmayı seçmiştir.
Kendisindeki bu değişimleri, danışanlarının da yaşaması ve onların da kendi yaşamlarında daha fazla berraklık, kolaylık, neşe, ihtişam ve bilinç yaratmaları için eğitimler, seminerler ve seanslar vermektedir. Sertifika: Eğitim sonunda Uluslararası geçerliliği olan “Access Bars Uygulayıcı Sertifikası” verilir.

**Bu eğitimi ilk aldığınızda “Access Bars Uygulayıcısı” olur ve seans yapabilirsiniz. Farklı eğitmenlerden ikinci ve üçüncü kez aldığınızda ise uygulayıcı yetiştiren bir “Access Bars Eğitmeni” olursunuz.

Ücret: 
740TL  (İlk kez katılanlar için)
370TL  (2. ve 3.kez katılanlar için)
NOT: 15 yaş ve altı çocuklar ücretsiz
16-17 yaş %50 indirimli (370 TL)
18 yaş ve üstü tam ücret  (740TL)

Detaylı bilgi ve kayıt için

Bu etkinliğin süresi geçmiş
Lokal8
İstanbul / Kadıköy / KIZILTOPRAK
Bağdat Caddesi Bayrak Çıkmazı Sokak No:8 Kadıköy