6. Ulusal Kariyerimin Kimyası

Konferans / Mühendislik

1 Aralık 2014, Pazartesi - 4 Aralık 2014, Perşembe

09:00 - 16:00

Ücretli

05336077290

batugurpinar@ytukvk.org.tr

Facebook

Twitter

Etkinlik Web Sayfası

Etkinlik Detayları

Türkiye'nin en aktif iş ve kariyer kulübü olarak seçilen Yıldız Teknik Üniversitesi Kalite ve Verimlilik Kulübü olarak düzenlediğimiz Ulusal Kariyerimin Kimyası organizasyonunun 6.sı gerçekleşecektir.

 6. Ulusal Kariyerimin Kimyası 2012 ve 2013 yıllarında olduğu gibi bu sen de İstanbul Kimyevi Maddeler ve Mamülleri İhracatçıları Birliğinin ana sponsorluğunda kimya sektöründeki ‘’En Büyük Etkinliklerden Birisi’’ olarak 1-4 Aralık tarihleri arasında Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü Kongre Merkezi’nde gerçekleşecektir.

Etkinliğimiz sektörün önemli firmalarından gelen üst düzey yöneticiler ve alanındaki en iyi akademisyenlerin katılacağı seminerlerden, işe alım simülasyonlarından, Türkiye’nin büyük şirketlerinin stant açacağı kimya sektörü fuarından, çeşitli fabrikalara düzenleyeceğimiz teknik gezilerden ve sektöre yönelik eğitimlerden oluşacaktır. 2013 yılında Türkiye’nin dört bir yanından 1000 kişilik katılımcı sayısına ulaşan etkinliğimizin kayıtları başlamıştır! Kariyerinde kimya olan herkesi 1-4 Aralık 2014 tarihlerinde 6. Ulusal Kariyerimin Kimyası etkinliğine bekliyoruz.

Bu etkinliğin süresi geçmiş
Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü
İstanbul / Esenler
Davutpaşa Mah. Davutpaşa Caddesi
Etkinlik Konuları