360 ‘’ LOJİ&TED BUGÜNÜ YARINI 2016 ‘’

Konferans / Lojistik

27 Ocak 2016, Çarşamba

08:30 - 17:00

Ücretli

212 572 21 06

esra.sen@360cnp.com

Etkinlik Web Sayfası

Etkinlik Detayları

Sektörün Geleceğine Yön Veren, Akademisyen ve Danışmanlar Stratejik Kararlara İmza Atan Sektör Devleri Bu Konferansta Yerlerini Aldılar.

27 Ocak 2016, Çarşamba günü Steigenberger Hotel Maslak İstanbul’da düzenlenecek"LOJİ&TED BUGÜNÜ YARINI’16" konferansı ile ilgili bilgi vermek, sizi ve iş ortaklarınızı da konferansımızda görmek isteriz.

Tüm Dünyada Lojistik faaliyetlerin doğru şekilde bir şekilde belirlenip analiz edilmesi, rekabet gücünün en temel unsuru olan maliyet üstünlüğünü sağlamada özellikle son on yılda çok önemli bir argüman haline gelmiştir. Bu argümanın bir sonucu olarak lojistik faaliyetlerinin müşteriye, ürüne ya da tedarik zincirlerine göre katkı payı analizlerinin işletmeler için önemi gün geçtikçe artmaktadır. Yakın gelecekte tedarik zincirlerinin rekabet edeceği dünyada, tedarik zincirleri iyi olan işletmeler ayakta kalmayı başarırlarken, kötü olan işletmeler maliyetler karşısında daha fazla direnemeyecektir. Konferansın gündeminde; maliyetleri azaltmak, verimliliği arttırmak, planlı, hızlı, esnek ve etkin bir tedarik zinciri yönetimi kurmak, üretim dağıtım sistemlerinin gelişimini sağlamak yeni nesil uygulamalara, güncel Know-How’lara, inovasyonel çalışmalara ve sonuç veren örneklerle şahit olacağız. Lojistik, nakliye, tedarik zinciri yönetimi, satın alma, gümrük, antrepoculuk, dağıtım, IT alanlarından birçok uzmanın yanı sıra şirket sahipleri ve üst düzey karar mekanizmalarının buluşacağı bir toplantı niteliğindedir. Beklentiniz ister belirli bir stratejinin uygulamasını sağlamak ister maliyetleri optimize etmek olsun, Konferansımızda Tedarik Zinciri & Lojistik departmanlarının başarı hikâyelerini bugünü ve yarınını konuşacağız.

Konferansın amacı; 20 farklı sektörden 125 üzerinde şirket, profesyonellere stratejik bilgi alışverişi, deneyim networking ve eş düzey kişilerin direk irtibata geçmelerine zemin sağlamaktır, sizleri de aramızda görmekten onur ve mutluluk duyacağımızı hatırlatırız.

Konferansımızla ilgili diğer tüm güncel detayları web sitemizde www.360cnp. com ve aşağıda bulabilirsiniz.

Saygılarımızla, 360CNP (Customer, Networking, Point) Ekibi.

Bu etkinliğin süresi geçmiş
Steigenberger İstanbul Maslak Hotel
İstanbul / Şişli / MASLAK
Büyükdere Cd No:233 34398 İstanbul/Türkiye