23. TOYP "Türkiye'nin 10 Başarılı Genci" GALA GECESİ

Etkinlik Detayları

"TÜRKİYE’NİN EN BAŞARILI 10 GENCİ" AÇIKLANIYOR


TOYP NEDİR ?

Dünyanın en saygın ödüllerinden olan “Ten Outstanding Young Persons Of the World” programının Türkiye finalleri olan TOYP – Türkiye’nin On Başarılı Genci projesi, her sene, dünyanın en büyük gençlik sivil toplum örgütünden biri olan JCI – Junior Chamber International (Uluslararası Genç Liderler ve Girişimciler) Derneği JCI İstanbul şubesi tarafından düzenlenmektedir. TOYP Türkiye’nin alanında en eski sosyal sorumluluk ve toplumsal farkındalık projesidir.

Dünyanın en prestijli ödüllü olan “Ten Outstanding Young Persons Of the World” programının Türkiye finalleri olan TOYP – Türkiye’nin On Başarılı Genci’ projesi, her sene, dünyanın en büyük üçüncü gençlik sivil toplum örgütü olan JCI- Junior Chamber International (Uluslararası Genç Liderler ve Girişimciler) Derneği Türkiye Şubesi tarafından düzenlenenen ve Türkiye’nin alanında en eski sosyal sorumluluk ve toplumsal farkındalık projelerinden biridir.

Geçmiş Dönem Türkiye Birincilerini İnceleyin - Türkiyeden Çıkan Dünya Birincileri


"Türkiye’nin On Başarılı Genci", 27 Kasım 2017 Pazartesi akşamı, Baheşehir Üniversitesi ev sahipliğinde, B Konferans salonunda gerçekleşecek "2017 TOYP Türkiye Ödül Töreni"nde kamuoyuna açıklanacaktır. 

Ödül töreni öncesi gerçekleşecek kokteyl esnasında tüm katılımcılarımız, TOYP birincileri, adayları, birbirinden değerli jüri üyeleri ve sponsorlarımız ile biraraya gelme ve tanışma şansını elde edeceklerdir. 

2017 TOYP Türkiye Birincilerimizi desteklemek ve heyecanlarına ortak olmak için 27 Kasım Pazartesi akşamı "2017 TOYP Türkiye Ödül Töreni"mizde sizleri aramızda görmekten büyük mutluluk ve onur duyarız!

18:30 - 19.00 - Karşılama
19:00 - 20:00 - Kokteyl & İkramlar
20:00 - 20:30 - Açılış Konuşmaları
20:30 - 22:30 - Ödül Töreni
22:30 - 23:00 - After Party

Bu etkinliğin süresi geçmiş
Bahçeşehir Üniversitesi B Konferans Salonu
İstanbul / Beşiktaş
Çırağan Cad. Osmanpaşa Mektebi Sok. No: 4-6

A PHP Error was encountered

Severity: Core Warning

Message: Module 'mongodb' already loaded

Filename: Unknown

Line Number: 0

Backtrace: