17. Tedarik Zinciri ve Lojistik Yönetimi Zirvesi

Konferans / Lojistik

16 Nisan 2015, Perşembe - 17 Nisan 2015, Cuma

09:00 - 17:00

Ücretli

Etkinlik Web Sayfası

Etkinlik Detayları

Dünya ekonomisine yön veren büyük şirketler, organizasyonlar ve liderler global iş senaryolarını ve anlayışını yeniden şekillendiriyor, bir tıkla dünyanın bir ucundaki ürün birkaç gün içinde kusursuz bir şekilde elinize ulaşıyor. Eğer beğenmezseniz aynı kusursuz süreçle iade edebiliyorsunuz. Peki, bu kusursuzluğun yönetmenleri ve aktörleri nasıl bir süreç yönetimi izliyor ki, dünya bu kusursuzluğa her gün milyonlarca kez tanık oluyor? Daha da önemlisi bu yönetmen ve aktörler kimlerdir ve ne zaman, nasıl hayatımıza girdiler? Yoksa daha önce hayatımızdalardı ve biz mi görmüyorduk? Evet, biz görmüyorduk.  Şirketlerin arka odalarında taşıma ve depolama operasyonları yapan, şirket stratejilerine pek müdahil olmayan ve maliyet konusunda ise çok da başarılı olmayan birileri vardı. 

 

O zamanlar performansı ölçülemeyen, yarattığı katma değer göz ardı edilen bir departman gözüyle bakılırken, günümüzde artık Tedarik Zinciri Yönetimi ince düşünmek ve bilgili olmak gibi önemli bir fark yaratıcı olarak hayatımızda yer alıyor. Artık üreticiler, devamlı müşterilerin sayısının, onlara götürülen hizmetle yani tedarik zinciriyle orantılı olduğunun bilincindeler. Bugün pazarlama hedeflerine uygun stratejik tedarik zinciri kararları Yönetim Kurulu masasında alınıyor. Halbuki geçmişte arka odalardaki operasyonel süreçlerle karar alınırdı. 

Biz de bu yılki ajandamızda bir zamanlar şirket için maliyet unsuru olurken bugün kar merkezi gibi çalışan, ölçek ekonomisinin dilinden konuşan, stratejik kararlara imza atan, daha düne kadar okullarda küçük bir ders iken bugün dünyanın en iyi yönetim okullarında bölüm olarak okutulan, yönetim kurulunda koltuğu hazır üst düzey eğitim almış profesyonellerin yönettiği Tedarik Zinciri departmanlarının başarı hikayesini, bugününü ve geleceğini konuşacağız. Kimler mi? Dünyanın en iyi TZ yönetimi okullarından akademisyenlerle, danışmanlarla, Türkiye’den ve dünyadan üst düzey TZ yöneticileriyle...

Ve tabii ki, sizinle!!!

Bu etkinliğin süresi geçmiş
İstanbul Marriott Hotel Asia
İstanbul / Ataşehir
Kayışdağı Caddesi No: 1/1
Etkinlik Konuları