14. Mec Business Seminar

Konferans / İktisat

3 Mart 2017, Cuma - 5 Mart 2017, Pazar

09:00 - 19:00

Ücretli

mec@ug.bilkent.edu.tr

Facebook

Twitter

Katılım Formu

Etkinlik Detayları

Türkiye’nin kampüs dışı ilk öğrenci organizasyonu Mec Business Seminar, bugünün liderleri ile geleceğin liderlerini 14.kez buluşturuyor.

Bu yıl 3-4-5 Mart’ta Renaissance İstanbul Polat Bosphorus Hotel’de gerçekleştirilecek olan etkinlikte Doğan Şentürk (Fox Haber Genel Yayın Yönetmeni), Ersin Pak (Allianz Sigorta A.Ş. CFO), Hakan Baş (Lidyana.com CEO), Hüseyin Özdilek (Özdilek Holding Kurucusu), İhsan Karagöz (Mondelez International Türkiye CEO), Oğuz Uçanlar (McDonald's Türkiye Genel Müdürü) ve daha pek çok sektör lideri isim, özgeçmiş elemesi ile seçilmiş 150 öğrenci ile bir araya geliyor.

QNB Finansbank daimi sponsorluğu ve Pladis Global ana sponsorluğunda gerçekleştirilen etkinlikte oturumlar, paneller, workshoplar, networking kokteyli, İK Gala Yemeği, sürpriz hediyeler ve şirket ödülleri 3 gün boyunca katılımcıları bekliyor.

Bu yıl Girişimcilik Fuarı’nı da bünyesine katan 14. Mec Business Seminar, girişimcilerin hikayelerini doğrudan öğrencilere ulaştırarak girişimcilik heyecanı uyandırmayı hedefliyor.

Siz de bu deneyimin bir parçası olmak, yeni fırsatlarla kariyer yolunuza devam etmek istiyorsanız detaylı bilgi için mecbusinesseminar.com

 

Tarih: 3-4-5 Mart

Yer: Renaissance İstanbul Polat Bosphorus Hotel 

Son Başvuru Tarihi: 21 Şubat 2017

Başvuru için http://blog.stajim.net/14-mec-business-seminar-basvuru/

Bu etkinliğin süresi geçmiş
Renaissance İstanbul Polat Bosphorus
İstanbul / Bağcılar / BARBAROS
Etkinlik Konuları