Yellow Claw Blood for Mercy Tour İstanbul

Konser / Diğer

26 Kasım 2015, Perşembe

18:00 - 21:00

Ücretli

Etkinlik Detayları

Rocca Planet, etkinlik ve eğlence endüstrisinde yeniliklerin öncüsü olma misyonuna yeni bir boyut kazandırmak üzere Everyday is Weekend etkinlik serisi ile yolculuğuna başlıyor.

Türkiye etkinlik endüstrisinde bir ilke imza atarak, İstanbul merkeze bağlı Kopenhag ofisini açmış olan Rocca Planet, yine bir ilk olarak kurduğu etkinlik tasarım modelitör ekibi ile konsept etkinliklerini mutlulukla sunuyor.

Everyday is Weekend serisi, trap müziğin dünyadaki en önemli temsilcilerinden olan Yellow Claw’un Blood for Mercy turu ile başlıyor. Yellow Claw, 26 Kasım 2015 günü İstanbul Maslak Arena’da muhteşem müziği ve yüksek enerjisi ile sahne alıyor. Yellow Claw bu konserle yeni albümü olan Blood for Mercy dünya turunun ilk konserini İstanbul’da gerçekleştirmiş oluyor. Yanına trap ve edm müziğin yükselişteki yıldızlarından Mike Cervello, Cesqeaux , Moksi ve son zamanların çıkıştaki ikilisi Enes Beşkardeş ve Orhun Araslı’yı da alan, Yellow Claw  sabahın ilk ışıklarına kadar geceye özel hazırlanmış Everyday is Weekend şovları ile İstanbul’u canlandırmaya geliyor.

Deluxe Lounge bilet sahipleri ücretsiz premium ikram servisinin yanı sıra sahne önünde serbest dolaşım hakkına sahiptirler. 18 yaşından küçük katılımcılar Deluxe Lounge’a ebeveyn refakatinde katılım gösterebilirler.

Bu etkinliğin süresi geçmiş
Maslak Arena
İstanbul / Şişli / MASLAK
AOS Sitesi G:52. Sok. No:12/1
Etkinlik Konuları