Bu kursta uygulamasını yaparak öğreneceğiniz teknikler pastacılık konusunda ihtiyacınız olan temel bilgileri almanızı sağlar.
Tuzlu kurabiye, Meyveli Tartölet, Brownie, Mayalı poğaça, Açma, Cheesecake, Havuçlu Kek, Pandispanya yapımı, Pastacı Kreması(Krempatiseri);Yaşpasta çeşitleri (Çikolatalı-meyveli, krokanlı), Rulo Pasta; Ekler-Profiterol; Kremşanti ile sıvama ve süsleme teknikleri.
Bu kursumuzda zengin içerikli bir program uygulanmakta, dolgu kremaları ve sunumu tamamlayan dekorlar da öğretilmektedir. Butik tarzda cafe/pastane çeşitlerini kapsar. Pişirdiklerinizi sevdiklerinizle paylaşın.
Kursta kullanılan tüm malzeme tarafımızdan sağlanmaktadır. Bu kursta uygulamasını yaparak öğreneceğiniz teknikler pastacılık konusunda ihtiyacınız olan temel bilgileri almanızı sağlar. Basitten zora (temelden ileriye) doğru giden bir programdır.