Muse İstanbul Konseri - (İptal Edilmiştir)

Konser / Rock

26 Temmuz 2016, Salı

14:00 - 22:00

Ücretli

Etkinlik Detayları

İstanbul Blue Night sponsorluğunda efsane İngiliz rock grubu Muse, 26 Temmuz'da KüçükÇiftlik Park'a bir kez daha hayranlarıyla buluşmaya geliyor!

Şehrin olmazları olduran festivali İstanbul Blue Night, 10 yıllık özlemin ardından Muse’u sevenleriyle buluşturuyor. Çıktığı Avrupa Festival Turnesi kapsamında Türkiye’de sahne alacak olan Muse, eğlencenin doruğa çıkacağı gecede İstanbul Blue Night ile “Festivalin böylesi İstanbul’da olur!” dedirtecek! 

1994 yılında Matthew Bellamy, Chris Wolstenholme ve Dominic Howard üçlüsünün kurduğu grup, 2015’te son albümleri Drones’u piyasaya sürdü. MTV Avrupa Müzik Ödülleri’nden BRIT Ödülleri’ne, Amerikan Müzik Ödülleri’nden Grammy Müzik Ödülleri’ne kadar birçok prestijli ödülü bulunan grup, Drones ile de büyük ses getirerek 58. Grammy Müzik Ödülleri’nden ‘’Yılın En İyi Rock Albümü’’ ödülü ile döndü.

Dünyanın en büyük açık hava festivali Glastonbury Festivali’nde bu yıl headliner olarak yer alacak olan Muse’un yanı sıra Birth of Joy, Ferman Akgül, You May Kiss The Bride ve ilerideki günlerde açıklanacak diğer gruplar da bu unutulmaz geceye imzalarını atacak.

Bu etkinliğin süresi geçmiş
KüçükÇiftlik Park
İstanbul / Beşiktaş / MAÇKA
Kadırgalar Caddesi
Etkinlik Konuları
Etkinlikle İlgili Haberler