Girişimci Kadınlar için E-Ticaret Yarışması

Etkinlik Detayları

Anomeda Yazılım ve Danışmanlık, ev hanımlarının bile kolayca kendi işlerini kurarak, e-ticaret ile başta aile ekonomileri olmak üzere, ülke ekonomisine de katkı sağlayabilecekleri bir platform geliştirdi.

Geliştirdiği platform ile Türkiye’deki işletmelerin e-dönüşümlerini kolaylaştıran bir misyon üstlenen Anomeda Yazılım ve Danışmanlık, işletmelere sunduğu kolaylıkların yanında iş kurmak isteyen ancak nereden başlayacağını bilemeyen başta bayanlar olmak üzere tüm şahısları cesaretlendirmek istiyor. Bu doğrulta Girişimci Kadınlar için E-Ticaret başlığı altında tüm Türkiye’yi kapsayan bir yarışma düzenliyor. Ev hanımı ve ya iş kadını farketmeksizin, e-ticaret yapmak isteyen ve bu konu ile ilgili fikri olan tüm bayanlar bu yarışmaya katılabiliyor.

Son Başvuru Tarihi: 30 Kasım 2014

Bayanların diledikleri bir youtube adresine yükleyecekleri 1 dakikalık, projelerini anlattıkları videoları ile, anomeda.com adresi, girişimci kadınlar sekmesi altından yapacakları başvuru sayesinde, ücretsiz e-ticaret altyapısına sahip olabilecekler. Yayınlanan videolar halk oylaması ile seçilecek. Oylama süresi sonunda en çok beğeniyi alan 3 bayan girişimci Anomeda Yazılım ve Danışmanlık şirketinden ücretsiz e-ticaret sitesi kazanacak. İlk 10’a giren diğer yarışmacılar ise %50 indirim hakkı kazanacak. Katılımın ücretsiz olduğu bu yarışmaya tüm Türkiye’den bayanlar katılabiyor.

Bu etkinliğin süresi geçmiş
Etkinlik Konuları
Aytuğ Topçu
E-Ticaret, Dijital Satış, Sosyal Medya