FreePBX Türkçe Online Eğitim

Etkinlik Detayları

Bilgi işlem uzmanlarına özel yapılan ‪#‎FreePBX‬ Türkçe Online Eğitim sonunda kendi santral sisteminizi kurmanızı sağlayacaksınız. Ofisimizde yaptığımız eğitimlere katılamayan bilgi işlem uzmanlarını hedefleyen eğitimde Soru Cevap bölümünde ise sıkça karşılaştığınız problemlere çözüm önerileri sunulacaktır.

http://www.empatiq.com/egitim-freepbx-turkce-online-egitim

Empatiq Akademi eğitimi programına dahil olmak için eğitim başvuru formunu doldurabilirsiniz. Size en kısa sürede geri dönüş yapılacaktır.

Daha fazla bilgi için akademi@empatiq.com yada 0216 222 2500 nolu telefondan bize ulaşabilirsiniz.

Eğitim İçeriği
- FreePBX'in sanal sunucu üzerinde kurulumu
- IPPhone üzerinden çağrı oluşturma (Gateway, Alternatif Telekom Operatörleri)
- FXO ve FXS ayarları ve Türkiye koşullarına uyarlaması
- Trunks, Routes tanımlamaları
- Anons dosyaları yükleme ve yönetme
- Sesli Yanıt Sistemi (IVR), Ring Groups
- Zamana dayalı çağrı yönlendirme, Voice Mail, Follow Me

Kısaca FreePBX nedir?
Aktif çalışan santral sistemi sayısına göre dünyanın en büyük IP Santral ekosistemidir, Asterisk açık kaynak kod mimarisinde geliştirilmiş IPPBX uygulamasıdır. Bir çok digital-hibrit santralin extra ücret vererek sunduğu modüller standarttır. Kişisel ve Ticari olarak satılabilir, ücretsizdir. Web arayüz üzerinden yönetilebildiği için temel santral bilgisine sahip herkes tarafından kullanılabilir. Herhangi bir lisans yapısı olmadığı için donanım kapasitesi kadar genişleme imkanına sahiptir. PSTN hatlar için gateway, telefonlar için IPPhone ile istenen kapasitelere kadar genişleyebilir.

Bu etkinliğin süresi geçmiş
Etkinlik Konuları