FALKO 2015 | Fatih'in Liderleri Konferansı

Zirve / Girişimcilik

29 Nisan 2015, Çarşamba

12:00 - 16:30

Ücretsiz

0 507 453 95 65

falko@fatihggk.com

Facebook

Twitter

Etkinlik Web Sayfası

Etkinlik Detayları

        Fatih’in Liderleri Konferansı (FALKO) “Geçmişten İlham Al, Geleceği Fethet” ana teması ile 29 Nisan 2015 tarihinde İstanbul’da Fatih Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenecektir.        
        Üniversitesinin en büyük kulübü ve Türkiye’nin önde gelen girişimcilik ve iş dünyası kulüplerinden biri olan Fatih Üniversitesi Genç Girişimciler Kulübü organizasyonuyla gerçekleştirilen FALKO, liderlik ve iş dünyası temalı en etkin zirvelerden birisidir.        
        Fatih’in Liderleri Konferansı 2014 yılında “Bugünün Gençleri, Yarının Liderleri” vizyonuyla başlamış, açılışında birçok iş adamı, sanatçı ve siyasetçi yer almıştır. Alanında zirvede olan birçok akademisyen, eğitimci ile iş, siyaset ve sanat dünyasından konuklar ağırlayarak ülkemizi geleceğe taşıyacak Türkiye Gençliğine vizyon kazandırmak amaçlanmış ve ekonomiden sanayiye, eğitimden teknolojiye, sanattan siyasete farklı alanlarda önemli konulara değinilmiştir.

       FALKO 2015 zirve detayları ve konuşmacı konuklar 13 Nisan 2015'de yayınlanacaktır.

      Zirve herkese açıktır, katılım ücretsizdir, zirveye özel "Genç Lider Sertifikası" almak isteyenlerin bilet alması gerekmektedir.

BİLET LİNKİ:https://www.biletino.com/Event/EventDetail?EventID=1294 

Bu etkinliğin süresi geçmiş
Etkinlik Konuları