DeadLockHouse İzmir Evden Kaçış Oyunu

Yarışma / Kültürel

4 Mart 2015, Çarşamba - 11 Haziran 2016, Cumartesi

Ücretli

0507 632 85 63

admin@deadlockhouse.com

Facebook

Katılım Formu

Etkinlik Web Sayfası

Etkinlik Detayları

NEDİR BU EVDEN KAÇIŞ OYUNU?

Birçoğunuz belki bilgisayarda oynamıştır Evden Kaçış Oyunlarından. Bir odanın veye evin içine kilitlisinizdir. Etraftaki ipuçlarını toplayarak, bulmacaları çözerek sizi evden, odadan kurtaracak anahtara ulaşırsınız ve oyun biter. Bir süredir de ülkemizde bu oyunların sanal dünyadan gerçek dünyaya uyarlanmışları var. Sayıları da gün geçtikçe artmakta.

Özetle sizi ve ekibinizi bir eve kilitliyorlar. Siz de ipuçlarını arayarak, önünüze çıkan bulmacaları çözerek, odadan odaya koşturarak, parçaları birleştirerek,  dış kapının anahtarına belirli bir süre içinde ulaşmaya çalışıyorsunuz. Genelde maksimum süreleri 1 saat oluyor bu oyunların. Bu süre zarfında bitiremezseniz de oyun malesef sizin için bitmiş oluyor.

OFİSTE NE YAPMAM GEREKİYOR?

Her odada bulduğunuz ipuçlarıyla oyunları çözmeye çalışıp kilitli kapıları açıp bir sonraki oyun odasına ilerleyeceksiniz. Size verilen 60 dakika içerisinde tüm odalardan çıkmanız gerekmektedir. Oyunda 5 kez ipucu isteme hakkına sahipsiniz.

DEADLOCKHOUSE'IN SENARYOSU

Psikolog randevusundan sonra bir daha haber alınamayan yasemin isimli bir kızın gizemini çözmek için psikoloğun ofisindesiniz. Sır perdesini aralamak için 60 dakikan var. Başarabilecek misin?

 

Bu etkinliğin süresi geçmiş
DeadLockHouse (Evden Kaçış)
İzmir / Bornova / KAZIMDİRİK
Kazımdirik Mahallesi, Süvari Caddesi N0:53 Kat:3 Daire:6 KÜÇÜKPARK
Etkinlik Konuları

A PHP Error was encountered

Severity: Core Warning

Message: Module 'mongodb' already loaded

Filename: Unknown

Line Number: 0

Backtrace: