At The Gates Konseri

Konser / Rock

8 Ocak 2015, Perşembe

20:00 - 03:00

Ücretli

Etkinlik Detayları

Melodik Death Metal Türünün İsveç’li Yaratıcıları %100 METAL ile ilk defa Türkiye’ye Geliyor!

At The Gates 8 Ocak 2015 Perşembe günü, garajistanbul’da sahne alacak... %100 Metal, İsveç’in en önemli metal gruplarından AT THE GATES’i Türkiye’de ilk kez 8 Ocak 2015’te garajistanbul’da ağırlamaya hazırlanıyor.

%100 Metal yeni sezonu bir ilk ile açıyor. Geniş kitlelerin In Flames, Dark Tranquility gibi gruplar ile tanıdığı Gothenbourg Sound olarak adlandırılan melodik İsveç Death Metali’nin yaratıcıları AT THE GATES 8 Ocak 2015’ te ilk defa İstanbul’a geliyor.

At The Gates, dünya metal piyasasında çok büyük etki yarattığı halde 1995’te piyasaya çıkardığı “Slaughter of The Soul” albümü sonrasında kariyerine bir süre ara vermeyi tercih etti. 2007 yılında tekrar bir araya gelip Wacken, Roskilde, Graspop, Hellfest gibi çok büyük festivallerin de dahil olduğu performansları içeren bir turne yapan grup, Avrupa, Amerika ve Japonya konserinden sonra tekrar kariyerine ara verdi.

2010 yılında yeniden bir araya gelen At The Gates’in ajandasında bu sefer sadece konser ve turneler değil, yeni albüm çalışmalarına da yer alıyor. 4 yıllık çalışmanın ardından 27 Ekim 2014’te yeni albümü “AT WAR WITH REALITY’’yi ünlü Alman plak şirketi Century Media etiketi ile piyasaya çıkaracak.
Albümün tanıtımı kapsamında uzun bir turneye çıkan AT THE GATES’in duraklardan biri de Türkiye olacak. Grup Türkiye’deki ilk performansını gerçekleştirmek üzere %100 Metal konserleri kapmasında İstanbul’da garajistanbul’da sahne alacak. İstanbul tarihinin en etkileyici canlı performanslarından birine tanıklık edecek ve İstanbul AT THE GATES ile, AT THE GATES ise Türk seyircisi ile karşılaşacak. 
 

Bu etkinliğin süresi geçmiş
Garaj İstanbul
İstanbul / Beyoğlu / İSTİKLAL
Kaymakam Reşat Bey Sokak, İstiklal Caddesi, Tomtom Mahallesi, Galatasaray
Etkinlik Konuları