Aşçılığı daha iyi seviyede öğrenmek, bu meslekte çalışıp eksiklerini tamamlamak veya aşçılık eğitimini kısa sürede yoğun bir programla almak isteyenler için uygun bir kurstur. Üniversitelerin aşçılık bölümlerinde okuyan ya da okuyacak olan öğrenciler için de tavsiye edilir.
Son derece tatmin edici bir içerikle hazırlanmış olan eğitim programımızda tüm katılımcılar ürünleri eğitmen şefimizle birlikte bire bir uygulamaktadır. Her ders konusu teorik ve pratik eğitim birlikte yapılmaktadır.
Ürün hazırlıkları, doğrama teknikleri, pişirme yöntemleri, sıcak mutfak, soğuk mutfak. Türk ve dünya mutfaklarından örneklerle mutfak teknikleri, mönü planlama, mutfakta hijyen olmak üzere geniş kapsamlı bir programdır. Soslardan fırın yemeklerine çorbalardan mezelere ve tatlılara kadar tüm çeşitleri kapsar.
Kontenjan maksimum 8 kişi olup tüm eğitimler uygulamalıdır.
Hafta içi perşembe-cuma günleri 11:00-15:00 saatleri arasındadır. Kursumuz 2 ay sürmektedir.
Eğitimlerde kullanılacak malzeme kurumumuz tarafından sağlanır. Eğitimi verilen ürünlerin reçeteleri, ders notları yazılı olarak verilir.
Her katılımcıya Özel Chef's İstanbul Eğitim Sertifikası - Uygulamalı kurs bitirme belgesi verilir.
Şef Ceket + önlükten oluşan takım ücretsizdir.