Alcatraz Evden Kaçış Oyunları

Yarışma / Kültürel

1 Aralık 2014, Pazartesi - 1 Mayıs 2020, Cuma

23:30 - 23:45

Ücretli

0541 877 00 83 - 0543 877 00 83

alcatrazankara@gmail.com

Facebook

Twitter

Etkinlik Web Sayfası

Etkinlik Detayları

ALCATRAZ Evden Kaçış Oyunları

Ankara'nın ilk ve tek korku temalı "gerçek" evden kaçış oyunu, "Korku Evi" ve "Alcatraz Çıkmazı" oyunları ile 1 Aralık Pazartesi gününden itibaren açılışa özel fiyatları ile birlikte meraklılarıyla buluşmaya başladı.

Burada bilgisayar yok, burada tablet veya akıllı telefon da yok. Her şey gerçek! En az 2 en fazla 5 kişilik ekibini oluştur, aklini çalıştır, sezgilerini dinle, mantığını kullan ve ekibine güven… Tüm şifreleri çözüp 60 dk içinde evden kurtulmaya bak..

Evde kilitli kaldın ve dışarı çıkamıyorsun, acilen kaçış yolunu bulman gerekiyor. Evden kaçış için ipuçlarını topla, etraftaki nesneleri kullan ve bulmacaları çöz. Bu heyecanlı beceri oyununda evden kaçış yolunu bulman kolay olmayacak.
Mantık yürütün ve bulduğunuz ipuçları yardımı ile bu evin gizemini çözün. 
Çabuk karar verme, sonraki aşamaları öngörme, olasılıkları hesaplama, mantığını etkili ve yetkin kullanma yeteneklerini kazanacağınız etkinliğimizde, 60 dakika boyunca keyifli ve heyecan dolu bir deneyim yaşayacağınızın garantisini veriyoruz.

İki oyun konseptimiz vardır. Bunlardan bir tanesi Korku Evi. Korku Evi, içinde korku unsurları barındıran, sizi korkuturken doğru karar verebilmeyi hedefleten ve aynı zamanda heyecanı en üst noktada yaşatacak şekilde dizayn edilmiş ve oyuna hazırlanmıştır.

Diğeri ise Alcatraz Çıkmazı adlı oyunumuz. Bu oyunda ise bir belgesel tadında oyun oynayacak, içeriden çıkmak için çabalayacak, süreyi etkin kullanırken oyun sonunda ise bilmediğiniz bilgiler ışığında oyundan ayrılacaksınız.

Sizde bu oyunlar ile heyecan yaşamak, Ankara'da yapılacak bir şey yok stresine girip kendinizi eve kapatmak istemiyorsanız, bizimle iletişime geçip randevunuzu alın ve bu eşsiz deneyimi mutlaka yaşamış olun. 

Bu etkinliğin süresi geçmiş
Alcatraz Evden Kaçış Oyunları
Ankara / Çankaya / KIZILAY
Dr. Mediha Eldem Sokak No: 73/3
Etkinlik Konuları